Næste spilleliste


burgers


Grillen Burgerbar

Grundtanken med Grillen Burgerbar startede som en følge af den tendens, der allerede var under opsejling i København. Flere steder i byen serverede de nyfortolkninger af den klassiske hamburger, hvor kvaliteten indbød til, at den burgerglade dansker – med rette midler –kunne betale prisen for at være med på bølgen. Vi forudså i denne forbindelse, at bølgen blot var begyndelsen på noget større, hvorfor det måtte være tid til at afdække mulighederne for at inddrage et større antal af mennesker i burgertrenden. Her så vi en ære i at stræbe efter den kvalitetsmæssige standard, men hvor prisen kom i fokus for en differentiering. Missionen blev dermed at levere, hvad byen manglede – kvalitetsburgere til en overkommelig pris. Dertil behøvede vi en placering , der kunne hjælpe os med at realisere drømmen.
Det var vores fornemmelse, at Nørrebro gennemgik en udvikling på restaurations-scenen. Det var ydermere vores intention at grundlægge Grillen Burgerbar nær søerne i København, hvor et ødelagt lokale øjensynligt havde stået tomt siden 2009. Aviserne havde dengang idømt Nørrebrogade 13 en forbandelse, på baggrund af tre forhenværende forsøg på at drive restauration på adressen. Alle tre foretagender gik konkurs. Fire år efter – anno 2013 – så vi en mulighed, der skulle overgå alle forventninger til beliggenheden. Oddsene var imod, men vores satsning resulterede i en reinkarnering med åbningen af Grillen Nørrebro d. 13.11.13. Grundlæggelsen af Grillen Nørrebro virkede for nogen som utopi,men realiseringen heraf kickstartede en åbenbaring, der foreskrev, at placeringen på Nørrebro blot var én blandt flere, der skulle lægge lokaler til Grillen Burgerbar.
Siden da har vi etableret Grillen på Amagerbro og Christianshavn, i København, samt Klosterport, i Århus og nu nyeste skud på stammen, Vesterbro i København. Ønsket om at sprede vores personlige burgerglæde har formået at samle folk om et koncept, der indbyder til at deltage under vores anderledes, afslappede og hyggelige atmosfære. Visionen tilsigter, at Grillen Burgerbar opnår status som en national burgerkæde med internationale lokaliseringer.