hooked

Et besøg på hooked

Da muligheden bød sig for at besøge den nærliggende fiskerestaurant Hooked på Nørrebro, slog vi straks til. Og efter vores besøg kan vi kun anbefale Hooked, hvis du er på udkig efter fisk og skaldyr – serveret street food style. Vi prøvede både deres lækre poke bowls samt de populære lobster rolls, vi havde hørt så meget om forud for vores besøg. Det hele smagte fantastisk, og vi kommer helt sikkert igen. Den smarte fiskerestaurant i København har lokaler både på Vesterbro og Nørrebro. Maden er fyldt med smag, og betjeningen er afslappet og venlig – præcis som vi bedst kan lide den.  

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar