moeller

Brunch på Nørrebro

Det er ingen hemmelighed, at Nørrebro har en særlig plads i vores hjerte. Det var her, på Nørrebrogade, at det hele startede. Vi tager derfor ofte ud og smager på resten af Nørrebro, fra en øl på i den nærliggende Blågårdsgade til brunch på én af caféerne.

Forleden besøgte vi Møller kaffe og køkken, hvor vi fik serveret en god brunch. Vi kunne helt selv vælge, hvad vores brunch skulle bestå af. Stort set alle retterne på kortet var desuden økologiske. Vi havde en skøn formiddag hos Møller kaffe og køkken, så er du på Nørrebro ,og har du lyst til en lækker brunch, bør du helt sikkert slå et smut forbi Møller. Har du mere lyst til en burger, kan du naturligvis altid besøge os.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Åbningstiderne afviger fra normale grundet covid-19. se dem HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar

...VENT AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!