guides og oversigter

Måske leder du efter en “bedst i test”-guide? Eller en oversigt over en række af produkter eller services? Så læs videre her.

  • produkteksperten.dk – Her finder du de bedste produkter, som er blevet testet på en række af parametrer. Følg med hos Produkt Eksperten for de seneste produkter.
  • restaurantoversigten.dk – Mangler du en oversigt over restauranter i Danmark, så er Restaurant Oversigten en god hjemmeside at besøge.
  • nyhederkoebenhavn.dk – På Nyheder København, finder du, som navnet angiver, de seneste nyheder i og omkring København.
  • byensguide.dk – Hos Byens Guide, finder du guides over nærmest alle ting som du kan forestille dig. De guider dig til at vælge den rigtige elektrikker i din by og mange flere ting.
  • takeawaykoebenhavn.dk – Hos Take Away København, får du et stort overblik over de forskellige muligheder der er når det omhandler take away mad i København. Skal du have sushi? Så har de et overblik over de bedste steder.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!