1

Det skal være nemt at spise godt. Men har du ikke tid eller overskud til at svinge forbi Grillen, og vil du hellere nyde maden hjemme på sofaen? Så behøver du ikke vinke farvel til en saftig burger eller vores sprøde fritter.

Takket være Mealo, der står bag vores take away system, kan du med få klik bestille dine favoritter. Faktisk behøver du ikke engang rejse dig fra sofaen, for din telefon kan nemt klare opgaven for dig. Du skal ikke gå på kompromis, for du får selvfølgelig hele vores menukort, så du kan vælge blandt greasy burgere, de populære dips og alt det andet, som du måske allerede har testet fra menuen.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!