ER DU DEN NÆSTE

Ass. manager i køkkenet

Som assisterende manager i vores køkken er det dig, der sætter barren – og du sætter den højt. Du ved lige hvornår osten smelter ned ad bøffen og hvor længe dine fries skal have for at blive perfekt sprøde. Har dine kollegaer spørgsmål til en position i køkkenet, så ved de hvor de finder deres svar. Det er nemlig dig der har det store overblik og den generelle viden om alt der foregår i køkkenet.

Du er opskriften på, hvordan et køkken hos Grillen Burgerbar skal køres. Dit engagement er inspirerende, og din vilje til at lære både til og fra dig skal kunne mærkes. Hos Grillen løfter vi i flok, og du vil sammen med et team af restaurantens ledere få sat gang i udviklingen af personalet.

 Det høje ambitionsniveau hviler på dine skuldre, og du er lige så clean i dine vejledninger som når du holder den gode hygiejne. Du vil have specifikke – og ikke mindst vigtige ansvarsområder, som tæller at træne og onboarde nyt personale, holde styr på lager og vareforbrug samt vide alt om positionerne i køkkenet.

Du får et hav af muligheder for at uddanne og dygtiggøre dig, så du finpudser dine kompetencer og skaber en karrierevej for dig selv hos Grillen. Du vil som assisterende manager i køkkenet hos os få mulighed for at uddanne dig på Grillen Academy, tage lederkurser samt få en masse ledererfaring.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!