ER DU DEN NÆSTE

ASS. manager på gulvet

Serviceminded, engageret og imødekommende – det er tre ord som beskriver en assisterende manager hos Grillen Burgerbar. Hos os er god service altafgørende for hvor godt et aftryk vi sætter hos gæsterne. Det er din opgave som assisterende manager på gulvet at forme og skabe dette, samt lede dine kollegaer imod samme mål. Som assisterende manager på gulvet er du ekspert i god service, du har et smil på læben og fingeren på pulsen. Du har et øje for hvor du kan lave små finjusteringer blandt dine kollegaer, og ser muligheder i, at forbedring ikke har en endestation. Du skal skabe grobund for sund kommunikation, være skarp på customer journey og have et øje for at skabe en sunde nøgletal.

Du vil som assisterende manager på gulvet have vigtige ansvarsområder, der blandt andet omhandler et kig på customer journey, basket size og vores kundetilfredsheds værktøj, Service Lovers. Du formår at højne niveauet både for dig selv og blandt dine kollegaer, og klæder dem godt på til en god vagt. Der er ingen grænser for hvor store resultater du kan skabe, når tingene går op i en højere enhed.

Du får et hav af muligheder for at uddanne og dygtiggøre dig, så du finpudser dine kompetencer og skaber en karrierevej for dig selv hos Grillen. Du vil som assisterende manager på gulvet hos os få mulighed for at uddanne dig på Grillen Academy, tage leder -og salgskurser samt få en masse ledererfaring.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!