BURGERE KØBENHAVN

I København finder du vores fire restauranter, hvor vi serverer nogle af de bedste og mest saftige burger København.

Burger København

BEDSTE BURGERE I København findes hos grillen

Besøg en af vores fire restauranter i København, hvor du har mulighed for at nyde en lækker frokost eller middag – enten alene eller i et godt selskab. Burgere og fries rige på smag er vores speciale og kvaliteten er i højsædet, når vi sammensætter råvarerne til vores burgere; alt sammen med formålet om at skabe den bedste smagsoplevelse for dig.

Bestiller du din burger som take away, bliver den pakket i miljøvenlig indpakning, så vi skåner miljøet for plast.

Du kan derfor spise nogle af de mest saftige og syndige burgere uden dårlig samvittighed. Hos Grillen Burgerbar gør vi en dyd ud af at levere en høj service.

Du kan få en burgermenu, som består af både burger, fries og mayo efter dit valg.

Selvom prisen er i bund, er kvaliteten selvfølgelig i top. Oplev nogle af de lækreste burgere, København kan tilbyde, når du besøger en af vores mange restauranter.

DE 4 RESTAURANTER I KØBENHAVN

Vores restauranter i København er beliggendeAmager, Christianshavn, Nørrebro og Vesterbro. Et fællestræk for restauranterne er, at de er indrettet moderne og stilfuldt, så de passer perfekt til alle lejligheder. 

Er du på udkig efter en restaurant, hvor du kan holde et forretningsmøde og samtidig nyde smagfulde burgere? Eller ønsker du at holde en fødselsdag, hvor der skal være plads til mange, og hvor kravene til burgerne er lidt højere?

Så kan du med fordel besøge en af vores restauranter. Uanset hvornår du besøger os, er du altid sikret at smage nogle af de bedste burgere I København i lokaler med en hyggelig og levende atmosfære.

 

BURGERE I KØBENHAVN FOR ALLE

Er du sulten efter burger & fries? Så tjek hele vores menukort ud, og find dine favoritter, allerede inden du besøger os. Her vil du blive mødt af burgere i forskellige afskygninger og til forskellige ønsker og behov. Hvis du ikke allerede havde lyst til burger, så lover vi, at du får det, når du ser billederne af vores lækre burgere på menukortet.

Du kan både sætte tænderne i en saftig fried chicken-burger eller en burger med en medium-stegt bøf af hakket oksekød. Til dig med en lidt større sult, har vi vores double cheese burger, som byder på to bøffer. Er du vegetar? Så frygt ej. Hos Grillen Burgerbar mætter vi også vegetares munde og skifter kødet ud med vores vegetarbøf. 

Når det kommer til vores fries, tilbyder vi en bred palette, som sikrer noget til enhver smag. Vi har almindelige fries, curly fries, sweet potato fries og onion rings med tilhørende barbeque sauce. Men vi har også fries til dig, der ønsker at sætte tænderne i fries udover det sædvanlige. Vælg mellem vores syndige og greasy cheese fries, eller gå steppet videre og prøv vores cheese fries med karamelliserede løg og bacon. 

Hvad angår dip kan du vælge mellem en række forskellige, som blandt andet tæller aioli, ranch dressing, bearnaise og vores signatur-dip – Grillen’s mayo.


Vi ved, at pengene kan være få som studerende. Derfor tilbyder vi 20% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. Så tag din studiekammerat under armen og få din frokost på en af vores restauranter.

 

NYD VORES MAD UDENFOR I LEVENDE OMGIVELSER

Hvis du ikke føler for at tage ud at spise, kan vi levere nogle af de bedste og saftigste burgere i København via vores take-away modul – uden at de går på kompromis med kvalitet og friskhed.

Du kan bestille vores mad som take-away nemt og hurtigt. Har du nogle særlige præferencer eller allergener? Eller ønsker du at tilføje ekstra til din menu? Så har du muligheden for at tilføje en kommentar i kommentarfeltet, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker.

På sommerdage, hvor den varme temperatur inviterer til at nyde sin mad ude i det fri – eksempelvis i en af Københavns skønne haver eller ved Københavns kanaler med udsigt til vandet – pakker vi glædeligt din mad, så du kan slå to fluer med et smæk og nyde solen og smagfuld mad fra vores køkken i hyggelige omgivelser udenfor.

BESØG VORES RESTAURANTER FYSISK ELLER ONLINE

Vores restauranter i København har åbent søndag – torsdag fra kl. 11.30 – 22.00 og fredag – lørdag 11.30 – 22.30. Gå ikke glip af at smage nogle af de mest lækre burgere, der er at finde i København – vi er bestemt et besøg værd.

Selvom du ikke bor i København, er det stadig muligt at besøge os og smage en af vores uimodståelige burgere og fries. Vi har nemlig også restauranter i Aalborg, Vejle, Herning og Århus. 

Uanset hvilken af vores restauranter, du besøger, kan du forvente samme brede udvalg og høje kvalitet. Så hvis du har fundet din favorit-burger-kombi, kan du være sikker på, at du kan få samme menu, ligegyldigt hvilken af vores restauranter, du besøger.

Vil du holde dig opdateret med nyheder, nye burgere, konkurrencer og meget mere? Følg os på Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt poster billeder af vores menuer. Vi lover dig, at du ikke kan undgå at blive fristet af vores lækre og smagfulde burgere.

Har vi vækket dine smagsløg? Hop ind og bestil et bord til dig og din ven, familiemedlem, kæreste eller kollega, og vær sikker på at få en plads hos en af vores restauranter på den ønskede dag. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores restauranter!

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!