BEDSTE BURGER OMKRING VIBORG

Bor du i Viborg kommune og leder du efter din næste yndlingsburgersted? Bare rolig, indenfor en times køretur, kan du finde Grillen Burgerbar, der serverer de saftigste burgere af gode råvarer og til en pris, de fleste kan være med på. Vi har sammensat en menu til dig bestående af burger, fries og mayo fra kun 89 kr.

Hvis du er studerende kan du, med dit studiekort, få 20% rabat på alle burgermenuer – så bliver det ikke meget billigere.

Grillen Burgerbar garenterer greasy og gode burgerer

Hos Grillen Burgerbar er der noget for enhver smag. Du kan vælge mellem vores klassiske brugere som Bacon & Cheese og Fried Chicken, begge severet med pickles og Grillen’s mayo.

Vi vil også gerne anbefale vores mere snaskede burgere med ekstra godt indhold. Alt efter hvilken burger du vælger, kan du få indhold såsom bearnaise sauce, spicy cheese bombs, karamelliserede løg eller onion rings. Det er bare med at gå på jagt i vores menukort, for at finde den burger, der passer dig bedst.

Hvis du ønsker din burger i en vegetarudgave, kan du vælge vores burger med økologisk friteret svampebøf, chedder, salat, tomat og Grillen’s mayo. For 10,- ekstra kan du, i alle de andre burgere, desuden vælge at skifte dit kød ud med en vegetar bøf.

Til din burger hører der sig selvfølgelig både fries, dip og milkshakes til. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af fritter såsom curly fries, cheese fries, sweet potato fries eller den ekstra greasy nemlig “Oh My Fries” som består af cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamelliserede løg. Tjek vores menukort ud for at se alle vores muligheder.

Læg vejen forbi en af vores restauranter

Vi har desværre endnu ikke en restaurant i Viborg. Kender du til det perfekte lokale i Viborg, så giv os gerne et prej. Måske er det her, at vi åbner vores næste restaurant. Dog kan du med en kort køretur besøge os i vores restaurant i Herning, eller Aalborg og Aarhus, hvis du alligevel skal den vej og har brug for en lækker burger, nogle sprøde fries eller en læskende milkshake til turen.

Uanset hvilken restaurant du besøger, kan du forvente samme udvalg og kvalitet. Du kan derfor trygt besøge os hvor end i landet du befinder dig og få din yndlingsburger.

Trænger du dog til en lækker burger i Viborg netop nu, har vi gjort arbejdet lidt lettere for dig. Vi har nemlig været en tur rundt i byen på jagt efter de bedste steder. På Nytorv 11 forkæler de med høj kvalitet og gode råvarer. Restauranten er et besøg værd, hvis du befinder dig i området. Er du derimod til en klassisk burger med det hele, bør du lægge vejen forbi Viborgs The Burger Concept, der serverer mad til priser, hvor alle kan være med. 

Hvis du med sikkerhed ikke kan undvære vores lækre burgere, har du mulighed for at bestille vores populære food truck til din næste arrangement i Viborg. Både du og dine gæster er dermed garanteret et lækkert burgermåltid, der kan stille enhver sult

Vi vil råde dig til at booke bord, for at være sikker på at få plads i en af vores restauranter, hvis du er på farten og mere at lyst til at nyde din burgermenu derhjemme, ude i det fri eller i bilen på vej hjem til Viborg, kan du altid bestille maden som take away.

Vi er dog hele tiden på jagt efter nye lokationer, så hold endelig et vågent øje med vores Instagram og hjemmeside, hvor vi som det første vil opdatere hvis vi på et tidspunkt beslutter at lægge vejen forbi skønne Viborg.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!