BEDSTE BURGER OMKRING VIBORG

Bor du i Viborg kommune og leder du efter din næste yndlingsburgersted? Bare rolig, indenfor en times køretur, kan du finde Grillen Burgerbar, der serverer de saftigste burgere af gode råvarer og til en pris, de fleste kan være med på. Vi har sammensat en menu til dig bestående af burger, fries og mayo fra kun 99 kr.

Hvis du er studerende kan du, med dit studiekort, få 20% rabat på alle menuer – så bliver det ikke meget billigere.

Vores anbefalinger: Her finder du de bedste burgere

Grillen Burgerbar er desværre ikke kommet til Viborg endnu, men kender du de perfekte lokaler i Viborg, så giv os gerne et praj. Kan du dog ikke få nok at vores greasy burgere, kan du altid hoppe ind i bilen og tage turen til en af vores jyske restauranter i enten Vejle, HerningAalborg eller Aarhus. Så står vi klar til at belønne dig med den bedste burger, fries & dips ved ankomst. 

Er du i Viborg og har du ingen planer om en køretur til af dine jyske nabobyer, så frygt ej! Vi har nemlig gjort det hårde arbejde for dig, og været en tur ude i byen for at smage på nogle af de lækreste sager i byen. Det er der kommet et par saftige anbefalinger ud af. Læs med og bliv klogere på, hvor du kan finde den bedste burger i Viborg.

 

Anbefaling 1

Viborgs bedste burger

Indrømmet. Det er noget af et statement. Men ikke desto mindre kan den hyggelige restaurant på Nytorv 11 bryste sig af at være ‘Byens bedste 2022’ – og det siger ikke så lidt. På restauranten, der foruden burgere byder på masser af andre lækre delikatesser, forkæler de med høj kvalitet og gode råvarer.

Vi er særligt vilde med deres fiske burger med friteret torsk, dét ser man ikke så tit. Absolut et besøg værd, hvis du vil nyde den bedste burger i Viborg. 

Anbefaling 2

Et koncept vi kan lide

Hos The Burger Concept i Viborg serverer de mad til priser, hvor alle kan være med. Smagene er gode og det samme er de mange råvarer, der tilsammen skaber en række overdådige burgere.

På menuen finder du de helt klassiske af slagsen, men er du mere til kylling eller foretrækker et vegetarisk alternativ, så kan du også gå mæt og glad for den populære restaurant, der ligger placeret i centrum af den jyske by.

VI garenterer greasy og gode burgerer

Kommer du forbi en af vores restauranter i enten Jylland eller på Sjælland kan vi love dig for, at du finder noget for enhver smag – og med sikkerhed også noget, der kan imødekomme dine cravings. Du kan eksempelvis gå all in på vores klassiske burgere som Bacon & Cheese eller Fried Chicken, der begge er serveret med pickles og Grillen’s mayo.

Kan du ikke få nok af all the grease, så anbefaler vi i stedet for, at du vælger en af vores ekstra snaskede burgere, med dertilhørende ekstra snasket indhold. Alt efter hvilken slags du vælger, kan du få indhold såsom bearnaise sauce, spicy cheese bombs, karamelliserede løg eller syltede rødløg. Det er bare med at gå på jagt i vores menukort, for at finde den burger, der passer dig bedst.

Hvis du ønsker din burger i en vegetarudgave, kan du vælge The Loofah med økologisk, friteret svampebøf, cheddar, salat, tomat og Grillen’s mayo. For 10,- ekstra kan du, i alle de andre burgere, desuden vælge at skifte dit kød ud med en vegetar bøf.

Til din burger hører der sig selvfølgelig både fries, dip og milkshakes til. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af fritter såsom curly fries, cheese fries, sweet potato fries eller den ekstra greasy udgave “Oh My Fries” som består af cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamelliserede løg. Tjek vores menukort ud for at se alle vores muligheder. Så er du også forberedt, næste gang du skal fra Viborg og til en af de byer, hvor vi har vores restauranter. 

Læg vejen forbi en af vores restauranter

Kan du ikke få nok af burger, og kan du ikke vente til den dag, vi finder de rigtige lokaler og slår os ned i Viborg, så har vi heldigvis en løsning, der måske vil behage dig. For Danmark er jo, som bekendt, ikke et så frygteligt stort land – og det betyder, at du aldrig er langt fra en Grillen Burgerbar. Måske skal du på road trip i Jylland? I så fald finder du både vores restauranter i Vejle, Herning, Aalborg og Aarhus. 

Går turen derimod over Storebælt, så kan du finde vores restauranter i Roskilde, på Amager, Vesterbro og Nørrebro. Ved du, hvornår du kommer, så vil vi altid råde dig til at booke bord. På den måde er du helt sikker på, at vi har et ledigt bord til dig, når du besøger os. Du kan naturligvis også altid tage dine favoritter med dig på farten som take away.

Vi er dog hele tiden på jagt efter nye lokationer, så hold endelig et vågent øje med vores Instagram og hjemmeside, hvor vi som det første vil opdatere, hvis vi på et tidspunkt beslutter at slå os ned i skønne Viborg.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!