Cafe Roskilde - Få lækre burgers, fries og shakes her

På Hestetorvet i Roskilde finder du Grillens nye cafe, hvor vi serverer saftige burgers, sprøde fritter med dip og kolde shakes.

Burger København

Grillens nye cafe i centrum af Roskilde

Kom indenfor i cafeen i Roskilde, som ligger tæt op ad Roskilde station, på Hestetorvet centralt i byen. Her bliver du mødt af vores smilende personale, som står klar til at servere greasy burgers og sprøde fritter til dig og dit selskab. Vi serverer vores burgermenu til både frokost og middag, så du kan nyde vores lækre udvalg, når du har lyst.

Vi sørger for at du får den bedste smagsoplevelse på vores cafe Roskilde. Vores burgere er nemlig sammensat af råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Det gør vi for at kunne give dig og dit selskab den bedste burger i byen, som er fuld af smag.

BURGER, FRIES & DIP

På Grillen kan du nyde en burgermenu der er sammensat af burger, fries og dip efter dit valg. Prøv eksempelvis vores stærke Pablo med salat, syltede rødløg, spicy cheese bombs & Grillen’s Mayo. Måske du er mere til vores Triple Treat som består af tre sprøde onion rings, bacon, BBQ sauce, rødløg, pickles & Grillen’s Mayo.

Er du mere til en saftig kylling, er du nødt til at smage vores Fried Chicken som er en friteret kyllingeburger m. salat, pickles, Grillen’s Ranch dressing & Grillen’s Mayo – Lækkert!

På vores hyggelige cafe Roskilde har vi selvfølgelig også drikkevarer som hjælper på tørsten. Det perfekte supplement til vores sagtige burgers og saltede fritter, er vores shakes, som du kan få med enten vanilje, jordbær eller chokolade. De er alle lige gode, så vi advarer, det er et svært valg!

Du kan derfor roligt læne dig tilbage i båsen på Grillens cafe i Roskilde, vi har nemlig noget til enhver smag, og vi byder på en hyggelig atmosfære, for du som gæst er altid med til at skabe den bedste stemning. 

Befinder du dig andre steder på Sjælland, kan du også læse om vores anbefalinger til, hvor du finder den bedste burger i Slagelse.

TAKE AWAY FRA VORES CAFE I ROSKILDE

Er du på farten, måske på vej til eller fra Roskilde station, kan du nemt smutte forbi Grillen, som ligger ved Hestetorvet, lige overfor stationen.

Udforsk vores menukort, og bliv lækkersulten af vores lækre udvalg af greasy burgers. Når du bestiller din burger som take away, bliver den pakket ind i miljøvenlig indpakning. På den måde skåner vi miljøet for mere plast.

Du kan bestille din take away online, og enten få den leveret til din hoveddør, eller afhente den i vores cafe Roskilde, eller i en af vores mange andre restauranter.

KALDER ALLE STUDERENDE – 20% STUDIERABAT

Vi ved at budgettet kan stramme som studerende, men det synes vi ikke skal stoppe jer i at kunne nyde vores saftige og syndige burgere, på vores cafe i Roskilde. Derfor tilbyder vi 20% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. Så tag din studiekammerat under armen, og få din frokost på vores cafe i Roskilde.

VI SES PÅ GRILLEN I ROSKILDE

Gå ikke glip af vores lækre burgere – vi er bestemt et besøg værd.

Udforsk vores menukort og besøg vores cafe i Roskilde. Vi anbefaler altid at booke et bord på forhånd, så du er sikker på at kunne få en siddeplads. Men du er også altid velkommen til at komme forbi uanmeldt.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar på Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, eller i Århus, Aalborg, Herning eller Vejle.

Skal du inspireres inden du besøger vores restaurant, kan du med fordel kigge forbi vores Instagram eller Facebook.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!