GRILLEN CATERING KØBENHAVN

CATERING TIL DIT EVENT

Findes der en bedre møde at afslutte festen end med en greasy burger? Alt imens Dj’en spiller den sidste sang og sidste omgang bliver kaldt fra baren. Ja lige i det sekund, der smager en burger bare lidt bedre. Det er også derfor, at vi tilbyder catering København samt i resten af Danmark, så du kan servere burgere til din gæster – både som natmad, hovedret eller måske bare som frokost under teamdagen. Ja du bestemmer faktisk helt selv, hvornår vi skal komme og hvor mange burgere vi skal tage med.

CATERING KØBENHAVN

At skulle mætte mange gæster, kan synes som en nærmest uoverskuelig opgave, og derfor er catering i København ofte det foretrukne valg. Hos Grillen har vi gjort det nemt. Vi har skåret alt det overflødige fra, og i stedet fokuseret på det vi er bedst til, og det vi er kendte for. Greasy burger og ikke andet. Det betyder også, at når du bestiller catering fra os er det udelukkende burgere, og det er derfor ikke muligt at få fries til.

Skal vi stå for catering til dit næste arrangement? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Forud for bestilling til København & Sjælland beder vi jer dog læse nedenstående grundigt.

BOOK OS TIL CATERING

For at sikre dig den samme velkendte kvalitet som i restauranterne, har vi valgt kun at servere vores Bacon & Cheese; cheeseburger med bacon, pickles og Grillens mayo, samt Juicy Dew; cheeseburger med bacon, peppadew peppers og Grillens mayo, når vi er ude til arrangementer.

Det begrænsede udvalg sikrer, at vi kan holde en høj kvalitet på både maden og servicen, uanset om du bestiller catering København eller et andet sted i Danmark.

Det er dog muligt at tilkøbe diverse add-ons, såsom tomat, ekstra bøf med ost, bacon, pickles samt syltede rødløg, så du og dine gæster kan sætte jeres personlige præg på burgerne, når vi er ude til jeres arrangement.

Bestiller du catering gennem Grillen sender vi også et par af vores smilende kollegaer med ud, som både vil sørge for højt humør samt servering af de mange lækre burgere til de sultne gæster. Så slipper du også for at bekymre dig om denne del, når du bestiller gennem Grillen Burgerbar. Catering skal nemlig være nemt, og det er det hos Grillen Burgerbar.

Ved bestilling i København er kilometerberegningen inkluderet i prisen. Ønsker du, at bestille catering til et arrangement lokeret mere end 100 kilometer væk fra København opkræves en ekstra pris. Vi tager desuden kun imod bestillinger på over 65 burgere – hvor mange I er til at spise disse burgere er helt op til jer.

HØR MERE OM CATERING

Ønsker du at høre mere om mulighederne for catering gennem Grillen Burgerbar? Så udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. Har du endnu ikke styr på de sidste detaljer? Intet problem, du er stadig meget velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde den bedste burger-løsning, som passer til lige netop dit arrangement. Du kan også finde mere inspiration på vores Facebook.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!