Booking

Vesterbro

Christianshavn

Amagerbro

Aalborg

klosterport

Vejle

Nørrebro

Det er desværre ikke muligt at bestille bord til Grillen Burgerbar på Nørrebro. Kig forbi og vi finder et bord til jer.

19. Marts

GRATIS BURGERE

Gratis øl, kaffe og jazz

Vejle

Mandag d. 19 marts kl. 16.00 åbner vi vores nye burgerbar i Vejle centrum. Vi inviterer derfor alle til en kæmpe fest med GRATIS burgere til alle der kommer forbi!

Udover vores lækre burgere vil der være gratis øl fra Lido Caféen og kaffe fra KaffeBarenVejle til alle i køen, samt musik fra det sprøde jazzband, Jazzopathics.

Vil du gerne se vores lækre burgere på forhånd? Så tjek vores menukort ud her.

OBS: Eventet foregår i nye lokaler på Søndergade 24, 7100 Vejle.

1. Januar

Tømmermændskur

We got your back!

Alle burgerbarer

Vi ved, at du nok har lidt ekstra ondt i håret i dag efter nattens strabadser. Men bare rolig, we got your back og står klar med det perfekte kit til at kurere dine tømmermænd. Hvordan lyder en greasy Fully Loaded, curly fries, estragon mayo, en iskold cola og to Panodil Zapp on the side?


Vi holder åbent imellem kl. 11:30 og 22:00 og lover at stå klar med højt humør og tømmermændspleje i massevis.

24. December

VI HOLDER JULEFERIE

Vi vil savne jer!

Alle burgerbarer

Juleferien står for døren, og selvom vi ikke kan tænke os til et bedre selskab end jer, så holder Grillen lukket d. 24/12, 25/12 & 31/12

Dette til trods for fristelsen i at smide en omgang flæskesteg i burgeren og fejre jul med alle jer!

MEN! Skulle du blive træt af mormors brune sovs og den hjemmelavede konfekt, så husk, at vi holder åbent d. 26/12 fra kl. 16 og sædvanlige åbningstider fra d. 27/12 t.o.m. d. 30/12.

Vi har åbent igen, som normalt fra d. 1. januar.

Glædelig jul & Godt nytår!

7. Oktober

Lyserød Lørdag

Vi serverer lyserøde milkshakes og donerer penge til Støt Brysterne.

Alle burgerbarer

D. 7. oktober løber den landsdækkende jubilæumsfest "Lyserød Lørdag" af stablen, som har til hensigt at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. Virksomheder, frivillige og foreninger går sammen om at sætte brystkræft i fokus og samle penge ind til det gode formål.


Det bakker vi selvfølgelig op om i Grillens burgerbarer, hvor vi ubeskåret donerer 20 kr. pr. solgte Strawberry Cheesecake milkshake direktet il Støt Brysterne.

Vi ses til pink shakes og goodwill på Grillen!

5. Oktober

BEER, BEEF & (FOOT)BALL

Bestil takeaway og få gratis øl

Alle burgerbarer

D. 5. oktober drager de danske fodbolddrenge endnu engang i kamp for Danmarks kvalifikation til VM. Denne gang er det Montenegro, der skal overvindes på udebane, og drengene har brug for alt den hjælp, de kan få!


Se kampen hjemme på sofaen, med en burgermenu og gratis øl fra grillen. Når du bestiller din takeaway denne dag, giver vi nemlig en gratis dåseøl med til din menu. Tilbuddet gælder fra kl 16 og kan kun bestilles som takeaway. Tilbuddet kan ikke bestilles via. Justeat eller roomservice.

29. September

BEER, BEEF & JAZZ

Gratis øl og jazz i Brooklyn Garden

Vesterbro

Kom med, når Brooklyn Garden fyldes med jazzede toner fra jazz-trioen Cloos / Dyhr / Søgaard. Til alle spisende gæster vil der være gratis Brooklyn fadøl på menuen. Det er da den bedste måde at starte sin fredag på!


OBS: tilbuddet giver max. 2 øl pr. købt burgermenu.

9. September

Christianshavn

Bacon & Cheese burger til 50 kr.

Christianshavn

Christianshavnerdagen er Christianshavns årlige byfest med aktiviteter og underholdning for store som små. Vi er selvfølgelig med til festen, hvor vi står klar med Bacon & Cheese burgere til 50 kr. fra kl. 11-16 på Grillen Christianshavn.


OBS: tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

25. August

AARHUS FESTUGE

Få 2 for 1 G&T under hele festugen

Klosterport

På Grillen Klosterport skyder vi festugen i gang med et brag og tilbyder 2 for 1 Gin & Tonic (0,5 l.) til 80 kr. under hele festugen. For hvad er en fest uden burgere og lækre drinks? Kom forbi, og start festen med en kølig drink og din favorit burger!


Tilbuddet gælder i Klosterport fra d. 25/8 - 3/9.

23. August

Sensommer Jazz

Gratis øl og jazz i Brooklyn Garden

Vesterbro

Vi har inviteret jazz-trioen Cloos / Dyhr / Søgaard ind for at spille lækre jazztoner for jer i Brooklyn Garden hos Grillen Vesterbro fra kl. 19 til 21. I denne anledning giver vi GRATIS FADØL fra Brooklyn Brewery ved køb af en burgermenu fra kl. 16. Så er planerne for din torsdag aften vist lagt!


OBS: tilbuddet giver max. 2 øl pr. købt burgermenu.