Frokost Aalborg - Lækker burger og udsigt ved Toldbod Plads

Kom forbi Grillen Burgerbar til frokost i Aalborg. Du kan nyde udsigten mens du smæsker dig i din greasy burger, fries og tager en tår af din milkshake.

Frokost i Aalborg lige ud til Toldbod Plads

Sammensæt din drømme burgermenu. Vælg mellem salte og snaskede fries og tilføj en lækker, sød shake – her går vi all in på guilt, også til frokost, og ingen burgermenu kan blive for greasy på vores restaurant i Aalborg.

Det bedste frokost tilbud i Aalborg

En greasy burger til frokost – findes der noget bedre? Ikke hvis du spørger os. Hverken pizza eller buffet, kan få tænderne til at løbe i vand, som en ekstra greasy Grillen burger. Derfor er vi også sikre på, at du finder den bedste frokost i Aalborg hos os. Men vi kan gøre det meget bedre endnu. 

Den skønne jyske by huserer mange studerende, og er du en af dem, så er du in luck, for vi har det bedste tilbud til dig. Du får 20% studerabat på alle vores burgermenuer, når du fremviser et gyldigt studiekort på vores restaurant i Aalborg – er det ikke det bedste frokost tilbud i Aalborg? 

Ikke nok med, at du får rabat på en greasy burger og saftige fries, så gælder tilbuddet hele dagen. Så om sulten efter en Grillen burger rammer middag eller aften, er du og dine studievenner altid velkomne til at komme forbi vores restuarant og få rabat på jeres burgermenuer – og husk, desto guiltier desto bedre.

Frokost take away i Aalborg

Vores restaurant i Aalborg ligger i smukke omgivelser lige ud til Limfjorden. Skinner solen ekstra meget, kan du med fordel nyde en greasy burger ude. Når du bestiller din frokost som take away på vores restaurant i Aalborg, så sørger vi for at pakke din burger, fries og shakes ekstra godt, så du nemt kan nyde din burgermenu, hvorend du ønsker. 

Er du på vej ind til centrum? Godt nok ligger vi kun et stenkast fra Limfjorden, men er også kun en kort gåtur fra centrum. Bestil din burgermenu som take away til frokost, og nyd den i hjertet af Aalborg. 

En ting, som byen her er kendt for, udover at være hjem til mange glade studerende, må være Jomfru Ane Gade. Har du været et smut i gaden? Bliv under dynen og få dine cravings stillet hjemmefra – vi tilbyder levering, når du bestiller din frokost som take away, så du kan gå all in på din guilty pleasure, mens du plejer tømmermændene.

Dit burgerunivers

Hos os kan man ikke få for meget grease – derfor judger vi dig ikke, når du går all in på cheese. Her kan det ikke blive guilty nok. Hvis du, ligesom os, heller ikke kan få nok af greasy burgere og fries overdynget med ost, sprød bacon og karmaliserede løg, så følg med i vores burgerunivers. 

På vores Facebook og Instagram finder du ikke kun saftige, og næsten forbudte, billeder af burgers, fries og shakes – mmh! Men det er også her vi lancerer ny kampagner og tilbud, så du kan få fat i en billig frokost i Aalborg. 

Giv os et follow og vær blandt de første til at høre om nye limited edition burgers og ekstra gode tilbud – men pas på! Dit Instagram feed kan gå hen og blive alt for lækkert, når først du følger os.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!