Frokost Århus - Lækre milkshakes, pommes og burgers

Besøg Grillen Burgerbar til frokost i Århus på Klostergade. Her kan du bestille en af vores mange populære burgers, hvortil du kan vælge mellem forskellige pommes og milkshakes.

Få lækker frokost i Århus

Bestil en af vores burgers. Er du til bearnaise, kan du vælge vores Bearnaise Bastard burger. Hvis du er til den lidt mere klassiske, kan du vælge vores Bacon & Cheese burger.

Århus’ måske bedste frokost

Findes der noget bedre end en greasy, cheasy burger med sprød bacon eller saftige syltede rødløg? Ikke hvis du spørger os. Derfor synes vi helt klart, at du finder den bedste frokost i Århus på Grillen Burgerbar.

På menuen finder du Danmarks nok mest saftige og snaskede burgere – præcis som det skal være. Men for at det ikke skal blive helt kedeligt, switcher vi det nogle gange op ved at tilføje nye fristelser, som er der i en begrænset periode – så har du fået øje på en af vores nyheder, så skynd dig at prøve den, mens den er at finde på menuen i Århus.

Craver sulten efter salte, sprøde fritter, vores spicy cheese bombs, som eksplorderer i munden, eller en sød Choco Chocolate shake? Mmmh. Det får tænderne til at løbe i vand, ik? Du behøver ikke længere at vente til aftensmaden med at få stillet dine cravings. Gå all in på guilt og grease til frokost. 

Er du boende i Smilets by eller på weekendtur i de hyggelige omgivelser? Uanset om maven knurrer efter en burger midt på arbejdsdagen, eller de trætte ben har brug for et hvil, efter en lang dag med shopping, så står vores smilende tjenere klar til at tage imod dig – til Århus bedste frokost menu. 

 

Frokost som take away

Kalder det på en dag under dynen eller sidder du fanget på arbejdet og sulter efter ekstra meget grease? No problem! Få leveret brioche bolle med Grillen’s mayo, en saftig bøf, ekstra meget ost, sprød bacon og frisk salat med dine favorit fries og sides, når du bestiller frokost som take away i Århus fra Grillen Burgerbar. 

Ville du også spise burger hver dag, hvis du kunne? Det ville vi i hvert fald. Få din burgersult stillet hver dag – om det er på en solrig tirsdag eller en tømmermændsramt søndag, så kan du altid få dine favoritter leveret som take away til frokost i Århus. 

Gode tilbud i Århus

Det eneste som kan slå en burger med ekstra meget guilt, når sulten kalder midt på dagen i Århus, er en greasy burger med ekstra gode tilbud. Er du studerende og på udkig efter billig frokost i Århus? Selvfølgelig skal du ikke snydes for cheese fries og din favoritshake. Som studerende får du 20% studierabat på alle vores burgermenuer, når du fremviser dit gyldige studiekort på vores Grillen restaurant i Århus. 

Vi forstår godt hvis du er på jagt efter gode tilbud eller en billig frokost restaurant – og kan du, ligesom os, ikke få helt nok af burgere, som ikke går ned på grease? Så har vi det rette for dig! 

Følg vores burgerunivers på Facebook og Instagram. Vi ligger ikke kun lækre billeder op, som får tænderne til at løbe i vand – du bliver også den første til at høre om gode tilbud og kampagner. Så hvad venter du på? Giv os et follow og nyd ikke bare en billig frokost i Århus, men en billig burger, som går all in på grease.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!