Frokost Amager - Snup en greasy burgermenu til frokosttid

Kom forbi Grillen Burgerbar til frokost på Amager, når du er sulten efter en greasy burger med sprøde pommes og lækre milkshakes.

Frokost Amager - Lad Grillen burgerbar stille sulten

Leder du efter frokost i nærheden af Amager? Hvorfor ikke stille sulten med en af vores herlige burgere? Vi kender alle sammen til det, sulten melder sig, og du er ikke helt klar over, hvad du hungrer efter. Hos os er svaret altid burgere, det kan vel ikke overraske nogen.

Dog mener vi at have fundet den helt perfekte opskrift på den bedste burger på Amager. Ja og vel nok egentlig i Danmark. For vi serverer vores saftige burgere over hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig i Danmark, er der helt sikkert en Grillen Burgerbar i nærheden, som kan servere din frokost.

Vi har en drøm om at severe de mest friske og saftige burgere, der er at finde i hele Danmark. Det er noget vi er gået all in på, hvorfor vi også laver burgere, som er sæsonbetonede, så du næsten altid kan forsøge dig med en ny burger.

Inspiration til din frokost

Lad os male billedet for dig: Du er på Amager, enten i nærheden af dit studie, job eller Amager strandpark. Her mener vi, at den perfekte frokost er en burger. Vi mener, at en perfekt dag indebærer en lækker saftig burger for at gøre humøret strålende. Udover at det er rart for din gane eller smagsløg, er der også utallige muligheder med vores menu.

Du kan besøge os på Amagerbrogade eller bestille vores burgere som take away. Tag din burger med som frokost til dit studie, arbejde eller stranden. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at en burger fra vores restaurant i den grad kan opløfte enhver grå eller allerede strålende dag. 

Hvad end, om du inviterer familien, vennerne eller din date med på frokost på Amager, er der altid mulighed for at sidde på vores restaurant eller tage din burger med som take away, som der også altid er mulighed for, så kan du nyde din saftige burger i fred eller ude i herlige København.

Tag din frokost med på Amager

Uanset hvilken burger-elsker du er, har vi et bredt udvalg af bøffer, som kan tilfredsstille din sultne mave. Er du oste-elsker, er vores menu især det rette valg. Over halvdelen af vores udvalg indeholder vores smeltede og smagfulde ost, som vi mener, giver burgeren den helt rette mængde saftighed. 

Alle vores bøffer bliver stegt til god medium, som vi mener, er det bedste udgangspunkt for opskriften på den bedste burger. Hvis din frokost på Amager kunne bruge sådan en lækker sag, eller såfremt du vil have den well done, er dette også altid en mulighed i vores restaurant.

Prøv vores populære PABLO med spicy cheese bombs og vores helt egen mayo, som vi anbefaler som frokost til den oste elskende person. Er du til crispy kylling, kan du bestille vores FRIED CHICKEN burger, som rammer alle de rigtige undertoner af salt og sødme.

Spiser du ikke kød, er der selvfølgelig også muligheder for dig. Prøv vores fritteret svampebøf, som smager af dejlig umami, og alt efter hvor guilty du vil gå, er der mulighed for at tilføje både cheese sauce eller vores avocado creme. Derudover er der altid mulighed for at tilføje andre forskellige herligheder af vores ADD-ONS.

Grillen Burgerbar på Amager

Som tidligere nævnt, kan du få din frokost burger på Amagerbrogade, hvis du befinder dig på Amager, befinder du dig andre steder i København, har du også mulighed for at bestille fra vores restauranter på Christianshavn eller Nørrebro. Besøg os eller bestil vores lækre take away. 

Vores farverige burgere venter på dig. Hvis ikke du tror på os, må du tjekke det for dig selv på vores Instagram, hvor vi opdaterer med konkurrencer, billeder og ikke mindst, når der er rabatter at hente. Så gør dig selv en tjeneste og følg med på vores Instagram eller Facebook.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant, eller at du henter din take away på Amager eller et af vores andre spisesteder i Danmark. Vi står i hvert fald klar med vores smilende og glade personale, som har de mest friske og saftige burger på menuen lige til dig. Så kom og få burger til frokost eller aftensmad hos Grillen Burgerbar – Velbekomme.

Burger til frokost eller event på Amager

Skal der afholdes et arrangement eller event på Amager, som kræver mere end bare take away fra vores restaurant, er der mulighed for at bestille vores lækre burgere til jeres event. Det er især en god mulighed, hvis I har mange gæster, som skal have mulighed for at kunne sætte tænderne i en smagfuld og lækker burger. 

Vi har en foodtruck, som kan komme ud til jeres arrangement, uanset hvor i Danmark der skal serveres de bedste burgere over disken. Firmaarrangementer, konfirmationen, brylluppet eller noget helt tredje. Vi sørger for frokost, aftensmad eller natmaden. Kontakt os, og hør mere om de muligheder, vi kan tilbyde jer og arrangementet.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!