Frokost Christianshavn - Greasy burgers til din sult

Sulten for sjov? Så kom forbi vores restaurant på Christianshavn til frokost. Her vil du kunne nyde en af vores greasy burgermenuer med tilhørende milkshakes.

Frokost Christianshavn - Kom forbi til en saftig burger

Du går rundt på Christianshavn og trænger til en god og mættende frokost, hvorfor ikke slå et smut forbi Grillen Burgerbar til en lækker bid mad. Vores restaurant ligger lige ved siden af metroen, og med bydelens hyggelige omgivelser er der ingen undskyldning for, hvorfor du ikke skal besøge vores restaurant. 

Bliv inspireret af de brostensbelagte gader, som er en herlig placering til både frokost og aftensmad. Vi sørger for god stemning og ikke mindst god mad og i hvert fald den bedste burger. Trænger sulten til en lækker kold drik ved siden af, er dette også noget, vi tilbyder. 

Alt efter om du vælger at spise i vores restaurant på Christianshavn eller at tage det med som frokost take away, er der forskellige muligheder for drikkelse. Du kan altid bestille vores kolde og herlige milkshakes, som kan vælges i enten jordbær, vanilje eller chokolade. Tag den med og nyd synet af Vor Frelsers kirke og det smukke tårn. 

Vi tilbyder forskellige slags øl i restauranten, og hvis du hellere er til drinks, tilbyder vi også vores berry blaze. Er det drikkevarer to-go, er der forskellige sodavande at vælge i mellem såvel som øl eller cocio. Alle læskende drikke er værd at nyde i solskinnet på Christianshavn.

Hvad vi anbefaler til frokost på Christianshavn

Hvis ikke du allerede har tjekket vores menu ud, er der rig mulighed for at få inspiration her. For vi er kendt for vores snaskede burgers og ikke mindst saftige bøffer, uanset hvilken du vælger. Vi har masser af populære burgere, så alt efter hvilken burger type du er, er der mange muligheder på vores restaurant på Christianshavn.

Alle vores oksebøffer er medium stegt, hvilket vi foretrækker, og vi mener, at den bedste burger kommer af den stegegrad. Hvis du derimod vil have den well done, kan dette også arrangeres. Yderligere kan du prøve vores fried chicken, som er en meget crispy sag og er perfekt til dem, som skal have en knasende frokost på Christianshavn.

Er du ikke til kød? Ingen sag, da vi serverer vaskeægte svampebøffer, som med deres umami smag og med masser af grøntsager gør selv kødelskeren jaloux. Alle disse lækre bøffer serveres i en luftig brioche bolle med forskellige fyld, alt efter hvilken burger du vælger. 

Der er selvfølgelig altid mulighed for at vælge forskellige add-ons, så du får den sammensætning, som er med alle dine favoritter. Over halvdelen af vores burger er fyldt med dejlig og smagsrig ost, som vi mener, er den perfekte sammensætning til den saftige burger, som vi er så stolte af at servere.

Inspiration til frokost på Christianshavn

Hvis du vælger ikke at nyde din burger eller frokost i vores restaurant, har du rig mulighed for at tage det med som take away og nyde det, hvor end du vil i København. Der er især mange muligheder for lækre spots på Christianshavn, hvor man både kan få sol og privatliv til at spise sin burger. 

Er din frokost på farten, er det heller ingen sag. Det er ganske nemt at bestille fra vores hjemmeside, hvorefter du kan tage den med på vejen. Er du studerende, skal du huske at vise et gyldigt studiekort, så du kan få 20% rabat på din frokost hos Grillen. Du kan derfor spare penge ved at købe en luksus frokost til din eksamenstid, eller hvis tømmermændene rammer. 

Der er ingen undskyldning for ikke at give os et besøg på Christianshavn. Vores personale vil med glæde anbefale dig en burger til din smag, og vi serverer dit måltid med et smil på læben og med den bedste service. Lad dig inspirere af vores farverige og saftige burgere.

Skal dine gæster have burger til frokost?

Har du et kommende event eller arrangement, som skal bruge catering til frokost, kan du overveje, om I skal have besøg af vores foodtruck. Alt efter hvor mange gæster der skal mættes, kan vi sammen med jer finde ud af, hvilken løsning der vil passe jer bedst, hvad end det er foodtruck catering eller take away. 

Så hvis du har et bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt fjerde, som foregår i nærheden af Christianshavn eller andre steder i Danmark. Er der mulighed for at kontakte os og høre nærmere om mulighederne. Vi vil med glæde servere jeres gæster en herlig frokost bestående af vores saftige burgere.

Grillen Burgerbar på Christianshavn

Hvis du bestemmer dig for at slå et smut forbi vores restaurant på Christianshavn, kan det gavne dig at følge med på vores sociale medier. På vores Instagram og Facebook, har du altid mulighed for at følge med i vores konkurrencer, nye burgere, nye restauranter eller rabatter. Så du altid kan få saftig burger til frokost. 

Udover at vi har en placering på Christianshavn, har vi også restauranter i andre dele af København, som Nørrebro eller Vesterbro. Er du ikke i København, kan du også besøge vores restauranter i andre dele af Danmark og smage en burger til frokost. Besøg os for eksempel i Roskilde eller Vejle, eller tjek om der er andre Grillen Burgerbar i nærheden af dig – her på hjemmesiden.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!