Frokost Herning - Nyd din mad hos Grillen Burgerbar

Besøg Grillen Burgerbar til frokost i Herning. Her kan du få greasy burgermenuer, pommes, mayo og milkshakes til. Besøg os i dag eller læs mere her.

Frokost Herning - Nyd din middag hos Grillen Burgerbar

Hvis du befinder dig i hjertet af Herning, en by i Jylland med de smukkeste omgivelser, så tag et smut forbi vores restaurent Grillen Burgerbar. Vores altid hyggelige spisested beliggende på Østergade, er det perfekte sted at nyde sin burger til frokost. 

Vi byder velkommen i vores restaurent i Herning

Har du også lyst til at sætte tænderne i vores greasy burgere til frokost? Men tænker at vi først åbner til aften? Så frygt ej, vores restaurent åbner dørerne allerede kl 11:30 fra om onsdagen og ugen ud. 

En burger der er saftig, hvor man kan smage der er blevet kræset om de friske råvare, er hvad vi kan bringe på frokostbordet. Vi er ikke kun specialister indenfor burgeruniverset, vi er også passioneret omkring vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten der bliver serveret. 

Alle fortjener en burgeroplevelse med lækre variationer af sammensætninger, så der er noget til enhver smag. Alle skal kunne være med, derfor kører vi ofte med specielle tilbud på burgermenuer bestående af burger, fries og mayo. 

Hvis du er studerende tilbyder vi 20% rabat på alle vores restauranter, inklusiv i Herning. 

Vores restauranters indretning bære præg af vores ønske om, at give vores gæster en oplevelse de sjældent vil glemme. Den hyggelige stemning er til at mærke sekundet du træder ind i vores lokaler, hvor der er dæmpet lys for at skabe ekstra hygge til din frokost. 

Hvad skulle det være?

Vores menukort er sammensat med stor ekspertise, hvor du kan gå på opdagelse i vores klassikere, som altid er en sikker vinder. Hvis du elsker at få nye smagsoplevelser, så kan vi helt sikkert også hjælpe her. Vi har sammensat burgere i forskellige varianter, både til dig der elsker bernaise eller ønsker ekstra spice til smagsløgene. 

Hvis du er vegetar, kan du stadig få den greasy frokostoplevelse med i Herrning. Vi har nemlig burgeren the Loofah, veggieburgeren på menukortet. Her får du smagsoplevelsen med en saftig svampebøf, cheddar, salat, tomat og grillens mayo.  

Hvis du ønsker at pifte din burger endu mere op, så har vi ekstra ingredienser som du kan tilkøbe. Du kan b.la. vælge mellem ekstra bøf, syltede rødløg, avocado creme mm. 

Vi anbefaler varmt at bestille en af vores smagfulde shakes for at få den fulde oplevelse. Vælg mellem: jordbær, chokolade eller karamel. Vi lover du ikke vil fortryde det.

Kan du heller ikke få nok af forslag til din frokost i Herning?

Ønsker du at komme endnu tættere på hverdagen på Grillen Burgerbar? Så følg med på vores Instagram, hvor vi løbende deler ud af inspiration til din frokost, tilbud på burgere samt menuer. Tilbudene kan varriere, så følg med så du ikke misser dem. 

Skynd dig ind at tjekke os ud, vi elsker at følge med i vores gæsters oplevelse så tag os næste gang du nyder din frokost hos os, enten i Herning eller i en af vores andre restauranter. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Greasy burger til frokost i Herning

Nyd en god burgermenu til frokost i skønne omgivelser på torvet i Herning.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!