Frokost Nørrebro - Lækker burgermenu med burger, fries & dip

Besøg vores restaurant til frokost på Nørrebro. Kom alene, med vennerne eller dine kollegaer. Her er der plads til alle, som elsker en god greasy burger.

Burger til frokost på Nørrebro

Få en greasy burgermenu med fritter, mayo og shakes til frokost på Grillen Burgerbar på Nørrebro.

Om det er den lille eller den store sult, der trykker, så er der masser af muligheder for en lækker frokost på Grillen Burgerbar på Nørrebro. Du kan nemlig finde et væld af forskellige burgere, der passer godt til enhver smag, og som kan nydes i selskab med alle dem, du holder mest af, med vennerne, kollegaerne eller hvem end du kunne tænke dig.

Du kan vælge at blive og spise din frokost på Nørrebro hos Grillen Burgerbar, men det er også muligt at tage den med dig som take away. Bliver du og nyder din frokost hos os på Nørrebro, så vil vi sørge for at kræse om dig, dit selskab og den mad, du får serveret.

Vælg lige hvad du vil på menuen, og så vil vi, i løbet af ingen tid, kunne servere dig en greasy burger med eller uden fries, kolde drikkevarer, masser af dyppelse, og så naturligvis et smil på vejen. Du sammensætter selv din greasy burgermenu lige efter din smag, så din frokost på Nørrebro bliver lige efter dit hoved og dine smagsløg.

Frokost som take away på Nørrebro

Vil du helst nyde din frokost derhjemme, måske fordi det er en hård dag derpå, efter du har festet hele natten i byen, og nu skal den bare ikke have for lidt med en snasket burger, salte fritter og en kold sodavand. Eller måske er det bare dagen for ultimativ selforkælelse med en greasy burger, som du kan nyde alene i sofaen eller sammen med dine venner.

Uanset hvad, så kan du være sikker på, at vi pakker tingene godt ind for dig, så de kan klare turen fra vores restaurant på Nørrebro, hjem til dig til frokost, uden at der spildes eller maden bliver kold. Vi skal nok sørge for, at tingene bare spiller i forhold til maden, så du kan ligge dig tilbage, smide fødderne op og begive dig ind i den euforiserende oplevelse af en greasy burger til frokost fra Grillen.

Vælg dig en greasy burger

På vores menu finder du et hav af muligheder for, hvordan du kan sammensætte den rette burgermenu til frokost, når du besøger os på Nørrebro. Her kan du nemlig vælge mellem vores otte standard burgere, og en gang i mellem en limited edition burger, som du kun kan få i en begrænset periode.

Til din snaskede burger fra Nørrebro, hvad end du vælger The Cheesy Beast, der er proppet med ost, flere bøffer, syltede rødløg og alt muligt andet lækkert snask, en Fried Chicken burger med sprød kylling og ranch-dressing, eller om du vælger at spice tilværelsen op med en overdådig cheeseburger som vores Pablo, der har mexikansk accent, så er der helt sikkert noget for dig.

Hvad skal du have til din burger?

Når du så har valgt dig en greasy burger, så er det naturligvis tid til fries. For hvad er en burger egentlig uden sin best bud, fritterne? Vi vil våge at påstå, at de to i samspil giver den bedste menu, så hvorfor begrænse dig? Du kan vælge mellem klassiske salte fritter, krøllede curly fries, eller gå all the way med Oh My Fries, der har det hele – ost, bacon, karamelliseret løg… Mmmh… Behøver vi at sige mere?

Til at skylle din frokost på Nørrebro ned med, så skal der naturligvis også noget lækkert til. Er det en iskold, boblende sodavand, der skal gøre det, eller er det måske én af vores ekstravagante shakes med enten karamel, jordbær eller chokolade, som skal gøre jobbet? Uanset hvad, vil du ikke blive skuffet.

Du kan beslutte dig, når du har kigget vores frokost menu igennem – vi kan godt forstå, hvis det kan være svært. Der er meget lækkert at vælge imellem. Tag et kig forbi Grillen Burgerbar på Nørrebro, eller tag det med dig som take away på Nørrebro.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!