Frokost Østerbro - Hvilken restaurant er den bedste?

En god frokost kan gøre de fleste i godt humør, og samtidig er det et måltid, der skal give dig energi midt på dagen, som du derfor ikke bør undvære. Hvad end du skal spise et hurtigt måltid i din frokostpause i hverdagen, eller du tager dig god tid i weekenden, er en god restaurant at foretrække.

Der findes et væld af rigtig gode madsteder i København og i omegnen af Østerbro. Du løber derfor helt sikkert ikke tør for at finde en god restaurant, hvor du kan få en rigtig lækker frokost.

På Østerbro finder du både små, lokale fortovscaféer og sandwichbarer, snasket junkfood, bagerier og hyggelige restauranter. Du kan dermed nemt finde den bedste frokost i byen, som kan passe til dine behov.

En god frokost på Østerbro kan bestå af mange forskellige ting, og det er meget individuelt, hvilke præferencer, man kan have, når man skal indtage sit daglige måltid midt på dagen.

Nogle dage kan det være en let og nærende frokost, der er sagen. Men det kan også være rart med en smagsfuld og mere gedin ret, der sikrer, at du er mæt resten af dagen og ikke skal ty til alverdens snacks.

Kunne du tænke dig en god frokost burger på Østerbro?

Er du til en god burger, der indeholder alverdens lækkerier såsom en velstegt bøf, karamelliserede løg og bacon, eller er du mere til en vegetarudgave med en økologisk svampebøf, så kan du få dit ønske og dine behov opfyldt og spise dét, du mener er det bedste.

Ikke langt fra Østerbro finder du Grillen Burgerbar, der er et lækkert sted, som serverer eller leverer de mest saftige og greasy burgere. Det vil helt sikkert få din mund til at løbe i vand, når du ser det lækre udvalg på menukortet.

Du kan sagtens få maden leveret eller selv tage det med som take away, hvis du vil have det med på farten eller ønsker at spise hjemme i vante omgivelser på Østerbro. Men du er også velkommen til at nyde din mad i vores restaurant.

Plej dine tømmermænd med en saftig burger

Efter en god bytur, kan det godt være, at du først vågner lidt op ad dagen i din bolig på Østerbro. Det er måske endda ved at være tid til frokost, og det du har allermest lyst til er sikkert en saftig burger.

Her kommer Grillen Burgerbar dig til undsætning. Vi ved godt, at det er en snasket burger med enten bearnaise eller ostesovs, du trænger til. Du kan endda tilkøbe fries og en milkshake, så alle dine behov er dækket ind.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!