Frokost Vejle - Sæt tænderne i en greasy burger hos Grillen

Kom forbi vores restaurant på Søndergade lige ud til Vejle Å og få en lækker burgermenu, mens du nyder udsigten.

Sammensæt din helt egen menu til frokost i Vejle

Du kan hos Grillen Burgerbar sammensætte din egen menu. Vælg mellem forskellige burger, fries og milkshakes.

Vores restaurant i Vejle kan byde dig på nogle af de bedste og mest greasy burgere i landet, hvis vi altså selv skal sige det. Her kan du nemlig mixe og macthe din helt egen burgermenu, så den passer til netop din smag, når du besøger os til frokost.

En frokost kan både være den helt store menu, men det kan også sagtens bestå af en enkelt burger, fries og en milkshake, eller en helt tredje sammensætning. Valget er helt dit eget, vi vil blot tage imod dig, når du kommer og besøger vores restaurant til frokost i Vejle, uanset om det er for at hente din frokost som take away, eller for at nyde den hos os i vores restaurant.

Har du prøvet vores brugere til frokost?

Måske har du allerede været en tur forbi os i Vejle til frokost, måske er det første gang, at du skal besøge os. Uanset hvad, så kan du regne med at få dig en lækker, greasy burger, der vil leve helt op til dine forventninger. Og dette er er både, hvis du er til saftige bøffer, sprød kylling, eller om du er på veggie vognen – vi har det hele og mere til!

Har du smag for en vaskeægte greasy veggie burger, så skal du da bestemt heller ikke snydes for dette i Vejle. I vores restaurant kan du nemlig ved frokost tid også finde vores The Loofah, der består af en økologisk svampebøf, der er friteret, i godt selskab med snasket cheddar cheese, sprød salat og friske tomater. Lyder det ikke lækkert til frokost?

Skulle du være med til kylling i din burger, så klarer vi også den. Vored Fried Chicken burger har både det snaskede, det salte, det syrlige – og så er den selvfølgelig også spækket med god smag. Vi har nemlig sammensat vores kyllingeburger, så den smager som fuglene synger, selvom ingredienserne er få. Prøv én af disse til frokost med en side af fries.

Er du på oksebøffen, som mange andre i Vejle? Så har vi også et væld af muligheder til dig til frokost. Vi kan både tilbyde dig en mere simpel, men bestemt ikke mindre greasy, cheeseburger med bacon, nemlig vores Bacon & Cheese. Vi kan også køre den ekstra greasy, når du kommer og besøger vores restaurant i Vejle, med en The Cheesy Beast.

Ja, og den er, som navnet tydeligt indikerer, et rendyrket monster af flere bøffer, masser af ost og syltede rødløg til at give den det sidste. Skulle det ikke være nok, kan du også vælge en Pablo burger til frokost, der har sprøde og spicy cheese bombs inden i.

Hvad skal du have til?

Når du har bestemt dig for, hvilken burger, du skal nyde i vores restaurant i Vejle, eller komme og hente som take away til frokost, så er det også vigtigt at beslutte, hvilke sides, man skal have til. Og her bliver valget slet ikke lettere.

Vi har nemlig intet mindre end fem forskellige typer fries at vælge imellem; klassiske, salte fritter, sweet potato fries, curly fries, cheese fries, og vores overdådige Oh My Fries, som er spækket med ost, bacon og karamelliserede løg… Løb dine tænder også lige i vand der?

Desuden skal du jo også tage dig en beslutning om, hvad du kunne tænke dig at drikke til? Skulle det være en iskold sodavand, eller en anden favorit direkte fra køl? Eller måske vil du gå hele vejen og få hele den gode oplevelse til frokost med den måske bedste milkshake i Vejle? Vi har tre smagsvarianter, som alle er lige uimodståelige – jordbær, karamel og chokolade. De er alle en frokost i Vejle værd.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!