Frokost Vesterbro - Kom forbi vores burgerrestaurant

Nyd dagen med dine venner og veninder og tag forbi Grillen Burgerbar til frokost. Få greasy burgers, pommes og lækre milkshakes.

Frokost på Vesterbro - Prøv Grillen Burgerbar

Vælg din favorit, eller prøv en af vores andre greasy burgers, fries, og milkshakes.

Måske har du allerede gjort dig bekendtskab med Grillens udvalg af lækre burgere, som du både kan sætte tænderne i til aften og til frokost. Du har måske allerede også en favorit, som du vælger hver eneste gang. Måske har du aldrig prøvet én af vores greasy burgere. Dette vil vi bestemt mene er på tide så! Men pas på – du kan måske ikke stoppe igen, når du først har fået smag for det.

Vores snaskede udvalg af burgere, fries, dip og kolde drikkevarer er nemlig ret uimodståelige, som du vil få svært ved at holde nallerne fra. Du kan naturligvis få alt dette at smage i vores frokostrestaurant på Vesterbro, når du skal have en bid mad til frokost.

Vores udvalg til frokost

Hvis ikke du har gjort dig bekendtskab med vores burgere fra vores frokost menu på Vesterbro før, så kan du jo starte fra en ende af. Skulle du have fået smag for vores burger som frokost, så kan det være, at du skal vælge noget andet til afveksling, eller bare holde dig til din favorit frokost – valget er naturligvis dit. 

Er du svært begejstret for sprød kylling, så kunne vores Fried Chicken burger være et rigtig godt valg for dig, får her få du nemlig den sprøde kylling serveret i en blød brioche bolle i selskab med ranch-dressing, syltede agurker og frisk salat. Én bid af denne skønhed og du er tryllebundet.

Er du mere til den klassiske burger med en god bøf i, så kan du vælge mellem flere af vores forskellige burgere til frokost på Vesterbro. En lækker cheesburger som vores Bacon & Cheese burger er især god til frokost, fordi den har lidt af det hele – bøf, bacon, ost, syltede agurker og dressing i en blød bolle.

Skulle du alligevel være frisk på lidt mere grease og lidt mere af det hele til frokost, så kan du jo med fordel snuppe dig en Cheesy Beast, når du tager et smut forbi vores frokostrestaurant på Vesterbro. Her får du nemlig mere bøf, mere ost – ja, mere af det hele.

De rette sides

Vi kan godt forstå, hvis du kan synes, at det er svært at vælge mellem vores store udvalg af burgere til frokost, men valget bliver bestemt ikke mindre svært, når du når til valget af sides. I vores frokostrestaurant på Vesterbro kan du nemlig både vælge mellem almindelige klassiske fries med salt, sweet potato fries og curly fries. Men det stopper ikke her.

Skulle du være på den syndige banehalvdel i dag, så er vores Oh My Fries måske lige noget for dig til frokost. Her får du nemlig det hele. Fries, ost, bacon, karamelliserede løg – oh my… De her fritter er vanedannende, men uden tvivl det hele værd, når du skal have frokost på Vesterbro.

Skyl din frokost ned

Når du har besluttet dig for, hvad din frokost på Vesterbro skal bestå af, så kan det jo være meget rart at skylle det hele ned med en iskold sodavand, eller måske en sød milkshake. Vi har nemlig tre forskellige smagsvarianter, der alle er lige uimodståelige.

Du behøver ikke nødvendigvis at bestille andet til frokost, når du besøger os på Vesterbro. Du kan også vælge bare at gå med en cremet milkshake med enten chokolade, jordbær eller karamel. Toppet med oreo, daim og flødeskum vil du næppe fortryde dit valg.

Hvordan du vælger at sammensætte din frokost er naturligvis helt op til dig. Vi håber bare på at se dig på Vesterbro til en burger, en omgang fries, en syndig milkshake, eller måske hele molevitten. Vi dømmer dig ikke, hvis du går hele vejen – for vi ville have gjort det samme.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!