ER DU DEN NÆSTE

Hygiejnevært

Gæsterne er vores drivkraft hos Grillen burgerbar, og hygiejnen hjælper hjulene med at køre rundt. Vi skal vedligeholde et højt niveau indenfor både rengøring, opvask og afrydning – og derfor har vi brug for dygtige hygiejneværter og værtinder.

Din rolle indebærer ikke blot praktiske opgaver indenfor opvask og rengøring, du får nemlig også et ansvar for at skabe den helt rigtige Grillen-stemning i vores restauranter. Som hygiejnevært eller værtinde har du et smil på læben når du går ned til opvasken med et tårn af bakker, og det høje arbejdstempo får dig blot til at trives.

Du er serviceminded ud til fingerspidserne, og har flair for organisering. Hvis du er klar med en hjælpende hånd til dine kollegaer og er klar på at udvikle dig i et engageret team hos Grillen, så er det dig vi mangler.  

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!