VIL DU VÆRE MED PÅ HOLDET?

hygiejenevært

Et arbejde som

Hygiejnevært

Gæsterne er vores drivkraft, og hygiejnen hjælper hjulene med at køre rundt. Du er serviceminded ud til fingerspidserne, og har flair for organisering. Hvis du er klar med en hjælpende hånd til dine kollegaer og er klar på at udvikle dig i et engageret team hos Grillen, så er det dig vi mangler.

Et arbejde som

Social manager på gulvet

Et godt socialt sammenhold har stor betydning for både arbejdsgang, stemning og service. Som Social Manager er det din opgave at værne om den kultur der er skabt, brede den ud og vedligeholde den blandt dine kollegaer. Du vil have vigtige ansvarsområder vedrørende dine kollegaer, og når det går op i en højere enhed, vil man kunne fornemme den helt rigtige grillen vibe.

Et arbejde som

Tjener på grillen

Ingen vagter er ens som tjener på Grillen, men den gode service skal være tilstede hver eneste dag. Lad gæsten mærke dit gode humør og lad dit smil på læben smitte af til de mange gæster og kollegaer. Vi lever af vores gæster, og det er vigtigt at de får en fantastisk oplevelse hos os. 

køkkenmedarbejder

Et arbejde som

Køkkenmedarbejder

I en sammensmeltning af god energi og lækre råvarer skal du sammen med dine kollegaer lave de lækreste burgere og sprødeste fritter. Erfaring er ikke et krav, så længe du udståler god energi, nyder at samarbejde som et team og ikke mindst er klar til, at stå side og side med dine kollegaer når først der er travlt i restauranten.

Et arbejde som

ASS. manager på gulvet

Serviceminded, engageret og imødekommende – det er tre ord som beskriver en assisterende manager på gulvet hos Grillen Burgerbar. Hos os er god service altafgørende for hvor godt et aftryk vi sætter hos gæsterne. Det er din opgave som assisterende manager på gulvet at forme og skabe dette, samt lede dine kollegaer imod samme mål.

Et arbejde som

Ass. manager i køkkenet

Gæsterne er vores drivkraft, og hygiejnen hjælper hjulene med at køre rundt. Du er serviceminded ud til fingerspidserne, og har flair for organisering. Hvis du er klar med en hjælpende hånd til dine kollegaer og er klar på at udvikle dig i et engageret team hos Grillen, så er det dig vi mangler.   

Et arbejde som

Social manager i køkkenet

Vi værner om det gode sammenhold, og som Social Manager er det din fornemmeste opgave at skabe god stemning og mindeværdige oplevelser. Du skal være et forbillede for hvordan det sociale sammenhold skal fungere i køkkenet. Dine ansvarsområder vil blandt andet være at øge medarbejdertilfredsheden, lave konkurrencer og sociale tiltag.

Et arbejde som

manager på gulvet

Du har ansvar for at lede et managerteam på restauranten, samt planlægge ledermøder, kampagner og have kontakt til vores leverandører. Du stræber efter at blive bedre og går op i både at træne og udvikle dig selv og vores personale.

Et arbejde som

Kitchen manager

Du tager ejerskab og formår at lede. Som kitchen manager skal du stræbe efter succes ved hver vagt, holde gejsten når der er travlt og holde dit team til ilden. Du har kendskab til alle aspekter i Grillen og besidder egenskaberne som en assisterende manager har. Dit hold i køkkenet skal ledes og udvikles, og det er dig som kitchen manager der har ansvar for netop dette.

Et arbejde som

Operation manager

Har du erfaring med at lede et team, og kan du få det bedste frem i dit hold – også når tempoet er højt og flere hundrede mennesker besøger vores restauranter på en aften? Så skal du søge jobbet som Operation Manager hos Grillen Burgerbar.

Du vil komme til at lede en bed vifte af medarbejdere, og din opgave er at sikre deres udvikling og sørge for, at I sammen skaber resultater, vækst og indfrier de målsætninger vi sammen sætter for restauranten.

Et arbejde som

STORE MANAGER

Din primære opgave som store manager bliver at skabe oplevelser for vores mange gæster årligt. Du skal motivere og lede din fantastiske medarbejderstab, med et klart mål om at sikre vækst for restauranten.

Ovenstående kan ikke klares alene. Derfor forventer vi, at du i hverdagen går forrest som leder og opretholder samt udvikler på vores sunde kultur og arbejdsmiljø, som allerede kendetegner restauranten.

BLIV EN DEL AF HOLDET

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os. 

Videoansøgning er valgfrit.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!