ER DU DEN NÆSTE

Kitchen manager

I køkkenet har vi brug for en, som tager ejerskab og formår at lede. Som vores kitchen manager skal du stræbe efter succes ved hver vagt, holde gejsten når der er travlt og holde dit team til ilden.

Du har kendskab til alle aspekter i Grillen og besidder egenskaberne som både en service og social manager har. Du er køkkenets førstemand og er i direkte kontakt med restaurantchefen, så I i samarbejde kan holde et højt niveau på restauranten. Dit hold i køkkenet skal ledes og udvikles, og det er dig som kitchen manager der har ansvar for netop dette. Du har en naturlig sans for hygiejne og er klar på at arbejde både hurtigt, målrettet og struktureret.

Dine ansvarsområder handler blandt andre om at planlægge ledermøder og kampagner, have kontakt til leverandører og have et øget kendskab til maskinerne i køkkenet. Du vil som nævnt have ansvar for at træne og udvikle personale, men også for at rekruttere nye stærke medarbejdere til holdet.

Som kitchen manager har du også mulighed for at uddanne dig på Grillen Acacemy, hvor du har mulighed for at opnå ECTS point. Vi har yderligere AMU ledertalentkurser som vi tilbyder vores personale, og du vil kunne opnå ledererfaring på et højt niveau. Du vil kunne udvikle dig personligt og arbejdsmæssigt og arbejde dig op i graderne hos Grillen Burgerbar.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!