ER DU DEN NÆSTE

KØKKENMEDARBEJDER
PÅ GRILLEN?

Som køkkenmedarbejder på Grillen Burgerbar er din fornemmeste opgave at levere et top produkt på hvert eneste servering som forlader lugen.

Du skal elske at arbejde i et højt tempo, hvor kommunikation, samarbejde og hastighed er nøglen til en succesfuld aften.

At arbejde i køkkenet hos Grillen kræver ikke tidligere køkkenerfaring, men derimod at du har viljen til at lære og give det bedste du har hvert eneste dag. Det er køkkenets opgave at levere maden til tiden til vores mange gæster inhouse og Take Away.

Vi sætter en høj standart for hygiejne, hvortil det er vigtigt at du sætter en ære i et rent og sorineret køkken. Du vil lære alle positioner og aspekter af arbejdet i din oplæring, og vil beskæftige dig med alle positionerne som ”Bøffen”, ”Samleren”, ”Pakkeren” og ”Fritten”

Som medarbejder i vores køkken er der mulighed for at prøve kræfter med mange ting. Du skal kunne holde mange burgere i luften – og have godt humør på. Måske er du vores næste lynhurtige pakker, eller den medarbejder, der sætter fritterne lige i skabet hver gang? Uanset hvor du ender med at stå, så kan vi garantere dig, at du vil kunne mærke det gode humør. Det gode humør spiller en stor rolle i alle vores køkkener, og en god stemning har stor betydning.

Vi arbejder i et højt tempo, med et smil på læben og et klap på skulderen til vores kollegaer. Køkkenet er vejen til mætte og tilfredse gæster, og den opgave skal vi løfte som et hold. Der skal leveres et topprodukt hver gang – og det gør vi i samarbejde med hinanden.

Der er plads til at lære hos os, samtidigt med at vi stiller krav. Én ting der ikke er et krav – det er erfaring. Så søg stillingen hvis du kan mærke, at Grillen Burgerbar er stedet for dig.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU KAN:

– holde hovedet koldt, også selvom du står for de varme fritter

– bevare overblikket når der er hvidt af bonner på skinnen

– støtte op om dine kollegaer, ligesom at de vil støtte op om dig

– give en hjælpende hånd hvis du kan se, at der er brug for det

– bidrage med positiv energi og et højt humør

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer både som kollega og som køkkenmedarbejder. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!