ER DU DEN NÆSTE

manager på gulvet

Med rollen som manager på gulvet medfølger et ejerskab – nemlig til restauranten. Og med dette ejerskab følger et stort ansvar i forhold til både at lede, drive og forbedre din arbejdsplads. Det er vigtigt at du har stort kendskab til selv de mindste kroge af Grillen, og du vil fungere som restaurantchefens højre hånd.

Som manager på gulvet har du til ansvar at lede et managerteam på restauranten, samt planlægge ledermøder, kampagner og have kontakt til vores leverandører. Du stræber efter at blive bedre og går op i både at træne og udvikle dig selv og vores personale.

Du er som manager på gulvet med til at sørge for at hver dag spiller hos Grillen burgerbar. Det betyder også at du får medansvar for rekruttering af nye kollegaer, så vi sammen kan skabe det perfekte hold til restauranten.

Du vil få mulighed for at uddanne dig på Grillen Academy, hvor du vil kunne opnå ECTS point og dygtiggøre dig på de helt rigtige parametre. Du vil også kunne komme på leder -og salgskurser, og udvikle din ledererfaring. Hos os er der altid mulighed for at stige i graderne, og hvem ved om du en dag ender som vores nye restaurantchef.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!