ER DU DEN NÆSTE

Operation manager

Har du erfaring med at lede et team, og kan du få det bedste frem i dit hold – også når tempoet er højt og flere hundrede mennesker besøger vores restauranter på en aften.  Så skal du søge jobbet som Operation Manager hos Grillen Burgerbar. Med jobbet følger et kæmpe ansvar, men også en enorm tillid.

Du bliver en del af Grillens ledelse og vil komme til at arbejde i et tæt samarbejde med dine yderligere lederkollegaer og Grillens ejerkreds.

Du vil komme til at lede en bed vifte af medarbejdere, og din opgave er at sikre deres udvikling og sørge for, at I sammen skaber resultater, vækst og indfrier de målsætninger vi sammen sætter for restauranten. Du skal formå at tage alle de styrker og svagheder du finder hos dine kollegaer og sørge for, at de alle får mulighed for at skinne igennem. Et godt hold har brug for lidt af det hele, men vigtigst af alt har de brug for en der går forrest.

INTERESSERET?

FÅ DIT HELT EGET DRØMMEHOLD

Hos Grillen elsker vi at have ambitiøse kollegaer, og vi gør alt hvad vi kan for at give både dig og dit team lov til at udvikle jer sammen og tage Grillen til et nyt niveau. Du vil få ansvaret for flere af Grillens restauranter, hvor din primære opgave er at sikre gode resultater, udvikle vores høje sociale kapital samt forme holdene som kan skabe succes i restauranterne.

En Operation Manager hos os fungerer som bindeled. Restauranterne skal altid kunne fornemme din tilstedeværelse og stole på, at du er et stærkt sikkerhedsnet. Når det brænder på, så vil der aldrig være tvivl om, at du holder ved så længe det er nødvendigt da du føler ejerskab over restauranterne. 

Et stort ansvar skal for dig være en stor drivkraft og vi tror på, at gode resultater kommer igennem en anderkendende ledelsesstil, høj trivsel i medarbejderstaben og hvor der løftes i flok på tværs af organisationen.

Send os din ansøgning med det samme – det er nemlig dig, vi står og mangler.

Vi glæder os til at invitere dig helt ind i maskinerummet af Grillen og ved, at hvis du kan genkende dig selv i det overstående, så kommer den rivende udvikling kun til at nå endnu vildere højder. Vi glæder os til at få dig på holdet.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!