Restaurant Valby - Den bedste burger i byen

Er du på jagt efter den lækreste og mest saftige burger i Valby, så skal du kun et smut til Vesterbro for at få stillet din craving. Vi har endnu ikke en restaurant i denne del af København, men der er ikke lang vej. Hvis du gerne vil opleve vores sprøde pommes frites og unikke udvalg af mundvandsdrivende burgere, har vi en restaurant på Vesterbro.

Hvis du gerne vil blive i Valby og er på udkig efter en restaurant, der kan leve op til dine forventninger, så findes der også andre muligheder. Nedenfor er der et udvalg af forskellige muligheder, som du kan tjekke ud og besøge. 

Böff Burgerbar

Denne restaurant åbnede i 2018 og har siden erhvervet sig en skare af faste og loyale gæster. De serverer burgere af høj kvalitet, hvor der er kræset om kvaliteten og en god spiseoplevelse for gæsterne. Du finder stedet tæt på Toftegårds Plads og Vigerslev Alle, så uanset hvor du befinder dig i Valby, kan du nemt finde derhen.

Adresse: Gammel Køge Landevej 22Y, 2500 Valby

Burger Banditten

En restaurant hvor burger er i fokus. De tilbyder et nøje udvalgt sortiment af lækre burgere, der har nogle spændende kombinationer og lækre råvarer. Der er både en burger til dig, der er vild med den klassiske okseburger med ost, til dig der bedst kan lide en lækker paneret kylling, eller den vegetariske mulighed med kartoffelbøf og tomat. 

Adresse: Folehaven 68, 2500 Valby

Sommerfuglen

I denne hyggelige restaurant kan du få alt hvad hjertet begærer af klassiske retter. Hvis du skal ud og spise med familien eller venner, og alle har lyst til noget forskelligt at spise, så er det et godt sted at tage hen. Hvis du har lyst til burger, kan du få tre forskellige varianter med enten hakkebøf og ost eller en mexikansk burger med enten kylling eller oksekød. 

Adresse: Valby Langgade 81, 2500 Valby

https://www.facebook.com/cafesommerfuglen

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!