Restaurant Vanløse - Find den bedste burger

Der findes endnu ikke en Grillen Burgerbar i Vanløse, men det betyder ikke at du ikke alligevel kan få en lækker burger på en restaurant i byen. 

Vores anbefalinger

Man kan få en burger på mange forskellige spisesteder, og vi har udvalgt en række anbefalinger, som du kan tjekke ud, hvis sulten kommer snigende.

Vanløse Bistro

Er du i humør til at nyde noget lækker, klassisk mad på en hyggelig restaurant, hvor du kan få en gastronomisk oplevelse? Så er dette et sted, du bør tjekke ud. De serverer familie-venlig mad, såsom tarteletter, butterchicken og gryderetter, samt dagens retter.

Dagens retter skifter hveranden uge, og du kan holde dig opdateret på deres hjemmeside, hvor du kan finde deres menukort over retterne de forskellige dage, samt deres tavlemenukort.

Adresse: Dronninglundvej 10, 2720 Vanløse

Seoul koreansk BBQ

Ønsker du en spiseoplevelse udover det sædvanlige på en restaurant, så er dette sted en oplagt mulighed. Her kan du spise ad libitum af koreanske specialiteter om et rundt bor, der samler selskabet omkring maden. På midten af bordet kan man selv tilberede maden, hvilket gør oplevelsen lidt mere unik og intim, i forhold til, hvis alle får serveret hver deres ret.

Man kan bestille en masse små retter, som er tilberedt på forhånd, men for den fulde oplevelse, bør man også kaste sig ud i at tilberde maden selv.

Adresse: Skjulhøj Allé 8A, 2720 Vanløse

Burger garage

En restaurant i Vanløse indkøbscenter, Kronen, med en amerikansk retro stil er et hyggeligt sted at nyde en god burger. Maden bliver lavet med friske råvarer, hjemmerørte dressinger og guacamole lavet på modne avocadoer. De tilbyder burger i forskellige varianter med enten oksekød, fisk, kylling eller vegetarisk bøf. Du kan også prøve tre forskellige burgere ved samme måltid, hvis du bestiller de tre miniburgere.

Hvis nogen i selskabet ikke ønsker at sætte tænderne i en burger, har de også andre retter på menukortet såsom omelet, pastaretter, børne- og vegetarvenlige retter. Det er en restaurant med plads til alle, i en hyggelig, men også børnevenlig, atmosfære.

Adresse: Vanløse Torv 1, 2720 Vanløse

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!