GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT ÅRHUS

På Klosterport ligger vores Århus restaurant. Book bord eller bestil takeaway. Få
burger, fries og mayo.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag
11.30 – 21.00

Fredag – søndag

11.30 – 21.00 

ADRESSE:

Klosterport 2
8000 Aarhus C

Telefon
+45 35 35 35 69

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag
11.30 – 21.00 

Fredag – søndag
11.30 – 21.00 

ADRESSE:

Klosterport 2
8000 Aarhus C

Telefon
+45 35 35 35 69

Burger København

Grillen Burgerbar – dit burgersted i Århus

Er du tit på udkig efter en lækker burger i Århus? Besøg vores restaurant Grillen Burgerbar midt på Klosterport centralt placeret i Århus midtby. Her får du altid et godt tilbud på din burgermenu, og for alle de mange studerende har vi selvfølgelig sørget for yderligere 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning gyldigt studiekort.

Altid et go-to sted

Vores restaurant Grillen Burgerbar er placeret midt i Århus C på Klostertorv lige op ad det populære område Latinerkvarteret. Her står vi altid klar til at servere dig en lækker burgermenu med sprøde fries og mayo, uanset om du blot er på udkig efter en god og mættende frokost, skal ud og fejre venskabet eller kærligheden eller når du skal lade op til et af Århus’ festlige arrangementer. Tag en pause fra shoppeturen eller kom forbi før en forestilling i biografen Øst for Paradis, der ligger lige rundt om hjørnet. Så skal vi nok klare madlavningen for dig.

Burger til enhver smag

Uanset om du er turist i Århus, studerer her eller bare elsker en god burger, så er Grillen Burgerbar noget for dig. Konceptet er simpelt. Du bestiller en burgermenu og får serveret en lækker burger, sprøde fries og en mayo til. Vi har et bredt udvalg af spændende og snaskede burgere. På vores menukort møder du bl.a. vores burger Pablo, der udover at ligne en klassisk burger er fyldt med spicy cheese bombs. Derudover har vi også vores favorit Bearnaise Bastard, der, som navnet antyder, har lidt af et twist med overdådig bearnaisesauce inde i burgeren. De salte lækkerier kan godt sætte gang i tørsten, så derfor har vi både klassiske drikkevarer samt et udvalg af helt geniale milkshakes, hvor du kan møde alt fra karamel sauce og daim til oreokrymmel og en lækker chokoladesauce.

Tag burgeren med dig ud og oplev byen

Udover at du naturligvis kan sidde inden for i restauranten og nyde din mad, kan du også sagtens tage din burger med dig hjem eller ud i byen ved at bestille maden som take away. Når solen står højt på himmelen, kan du tage din Grillen take away med ned til den populære Å, hvor der altid summer af liv. Århus byder på et væld af hyggelige steder at nyde din burger, og så kan en Grillen burger også være en redning hjemme på sofaen en søndag eftermiddag efter en festlig nat i Århus’ gader. 

Byen er fuld af seværdigheder, der er værd at opleve. Benyt derfor restaurant Århus som det perfekte pit stop til at lade batterierne og få et godt og velsmagende måltid kombineret med noget koldt at drikke. Restaurant Århus byder ligesom vores øvrige restauranter på et stort udvalg af burgere, forskellige fries, dips og meget mere. Og har du nogle specielle ønsker til din mad, eller kunne du godt bruge hjælp til at finde rundt i Århus, så spørg endelig vores lokale personale i restaurant Århus, som med glæde vil hjælpe dig godt på ve.

Restaurant Århus – helt centralt

Restaurant Århus kunne nærmest ikke være mere centralt placeret i byen. Inden for gåafstand finder du mange interessante seværdigheder, hyggelige gågader, shoppingmuligheder og meget mere. Det betyder at du kan kombinere dit besøg i Århus eller på restauranten med en tur rundt i byen. Om sommeren, når solen skinner kan du også nuppe en dukkert nede på havnen, hvor der er gode muligheder for udspring eller blot at nyde en svømmetur. Uanset, hvilke planer du har, så kan du naturligvis også blot besøge restaurant Århus helt spontant, men vi anbefaler dog, at du booker et bord på forhånd.

Kom forbi Grillen Burgerbar i Århus

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på Klostergade 2, 8000 Århus.  Hvis du skal være sikret en plads, råder vi dig til at booke bord på forhånd. Kommer du hertil med tog eller bus fra Århus Rutebilsstation, finder du os blot efter 15 minutters gang gennem Århus’ hyggelige gader.

Hvis du har lyst til at lære mere om Grillen Burgerbar eller bare gerne vil blive mødt af et væld af burgere, kan du følge med på vores Instagram og på vores Facebookside.

Grillen Burgerbar finder du hele otte steder i Danmark, så hvis du kommer forbi, kan du altid prøve en af vores andre restauranter i AalborgHerningVejle eller på AmagerbroChristianshavn, Vesterbro og Nørrebro.

Kig forbi Klosterport i Århus og lad os blive dit nye burgersted.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!