RESTAURANT AMAGER
GRILLEN BURGERBAR

Restaurant Amager ligger midt på Amagerbrogade. Her serverer vi hver dag burger, fries og mayo. Book bord eller bestil takeaway.

ÅBNINGSTIDER

Alle dage 
11.30 – 21:00

ADRESSE:

Amagerbrogade 145
2300 København S

Telefon
+45 35 35 35 69

ÅBNINGSTIDER

Alle dage
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Amagerbrogade 145
2300 København S

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

Burger København

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant Amager

På Amagerbrogade finder du vores store restaurant Grillen Burgerbar. Så hvis du bor i nærheden af restaurant Amager eller kommer lige forbi, har du altid en greasy burger og kold shake lige ved hånden. Du kan til enhver tid score dig et godt burgertilbud med vores menu, der består af en burger, en omgang sprøde fries – selvfølgelig med mayo til. For alle studerende har vi også sørget for 20% studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Tæt på burgeren med vores restaurant

Med adressen Amagerbrogade 145 er Grillen Burgerbar yderst central placeret. Så har du været på shoppetur i Amagercentret eller kommer lige fra stranden, kan du altid slå et smut forbi restaurant Amager og få en lækker burgermenu til frokost eller som aftensmad. 

I sommerhalvåret har du mulighed for at sidde og nyde din burger udendørs, og uanset om du er på tur med familien, vennerne eller er på date med kæresten, har vi altid plads til jer i restaurant Amager. Hvis du vil være sikker på et bord, vil vi råde dig til, at du booker et bord på forhånd.

Hvad står menuen på?

Hos Grillen Burgerbar har vi et simpelt og godt tilbud til dig – burger, fries og mayo. I vores burgere kan du møde alt fra klassiske elementer som massere af ost, sprød bacon og saftige bøffer til syltede rødløg, spicy cheese bombs og bearnaise. Du kan tjekke alle burgerne ud på vores menukort, hvor du også finder et udvalg af sprøde fries, mayo og både shakes og softices.

Tag burgeren med på tur

Selvom Grillen Burgerbar på Amager er en stor restaurant, er du altid mere end velkommen til at tage din mad med som take away, mens du nyder byens dejlige områder. Inden for en kort afstand finder du både grønne og hyggelige områder som Englandsparken og Islands Brygge, hvor der i solskin altid er gode steder at nyde sin mad. Hvis du derimod har mere lyst til at lade Grillen Burgerbar stå for aftensmaden derhjemme eller til at pleje dine tømmermænd på sofaen, kan du også få din burgermenu leveret lige til døren eller selv komme og afhente den i restauranten.

Restaurant Amager midt i byen

Restaurant Amager ligger midt i byen, hvilket gør det til det oplagte sted at besøge, hvis du søger en hyggelig aften med familien eller måske den perfekte start på aftenen inden byturen. Uanset hvad, du leder efter, så finder du også masser parkeringsmuligheder i området omkring restaurant Amager og på de mange nærliggende beboelsesveje, hvilket gør det nemt at besøge vores restaurant på Amager til både frokost og aften. Er du studerende, så får du naturligvis også 20% rabat, når du besøger restaurant Amager og fremviser gyldigt studiekort.

Kig forbi og hold dig opdateret

Vi håber på at kunne byde dig velkommen i den nærmeste fremtid hos Grillen Burgerbar på Amagerbrogade 145, 2300 Kbh S. Hvis du kommer forbi med offentlig transport, ligger Amagerbro Metro og Lergravsparken Metro inden for kort gåafstand. Har du lyst til at besøge en af vores andre restauranter, finder du også Grillen Burgerbar på VesterbroNørrebro og Christianshavn eller i VejleHerningÅrhus eller Aalborg.

Har du lyst til at dykke ned i vores udvalg og få dine tænder til at løbe i vand, kan du tjekke os ud på Instagram og Facebook.

Tag vennerne med forbi Grillen Burgerbar på Amager og find jeres burger-favorit.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!