RESTAURANT AALBORG

TELEFON: 35 35 35 69

ADRESSE:

Ved Stranden 1
9000 Aalborg

ÅBNINGSTIDER:

Søndag – onsdag
11.30 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Torsdag – lørdag
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 22.00)

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg

Spørger du folk fra Aalborg, hvor man får den bedste burger i byen, vil mange svare Grillen Burgerbars restaurant. Ikke langt fra den smukke Limfjord og tæt på Aalborg centrum, finder du den familievenlige restaurant Grillen Burgerbar. Her kan den burger-elskende aalborgenser alle dage på ugen bestille en burgermenu bestående af burger, fries og mayo fra 89 kr. Er du studerende, kan du glæde dig over, at vi giver 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

 

Burger i smørhullet

Centralt placeret i Aalborg, i det charmende kvarter omkring Nytorv, ligger Grillen Burgerbar. Skinner solen er det oplagt at tage din burger med ud på Havnefronten som take away. Her kan du nyde din burgermenu på promenadens trappeforløb eller en af de små nedsænkede terrasser, hvor man kan komme rigtig tæt på vandet.

Du er naturligvis også altid velkommen til at blive og spise din burger i vores restaurant. Vil du være sikret en plads i vores restaurant anbefaler vi, at du booker et bord på forhånd. Skal du videre til koncert i det ikoniske Musikkens Hus, kan du starte din aften med en burger i vores nærliggende restaurant blot 1 km derfra. Får du brug for en gåtur efter at have spist en burger, er der rig mulighed for dette omkring vores restaurant, hvor du blandt andet kan gå en tur forbi oplevelseshuset Utzon Centret, opkaldt efter arkitekt og Aalborg-dreng Jørn Utzon.

 

Aalborgs ukronede burgerkonge

Uanset om du har inviteret hele familien, kæresten eller vennerne på burger, så er Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg det oplagte valg.

Menukortet byder på et bredt udvalg af burgere, så der er noget til enhver smag. Prøv eksempelvis vores burger John Doe, hvis du foretrækker den klassiske burger eller Pablo, hvis du helst vil have en spicy udgave. Spiser du slet ikke kød, har vi også en burger til dig, og er du mest til en kyllingeburger, burde du prøve vores Fried Chicken.

 

Vi ses i vores restaurant i Aalborg

Har du endnu ikke besøgt vores restaurant i Aalborg, er det med at komme afsted. Vi har åbent søndag til torsdag fra kl. 11.30 til 21.30 og fredag til lørdag fra kl. 11.30 til 22.00. Vi gør opmærksom på, at køkkenet lukker en halv time før restauranten.

Vil du have et smugkig på vores mange burgere og holdes opdateret på spændende nyheder, kan du følge med på Instagram og Facebook – men pas på, du kan hurtigt blive burgersulten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores andre restauranter i ÅrhusVejle og Herning eller på NørrebroVesterbroAmagerbro og Christianshavn.

Kontakt Grillen burgerbar

Generelle åbningstider

Søndag – torsdag 11.30 – 22.00 

fredag – LØRDAG 11.30 – 22.30

Oplysninger

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar