RESTAURANT GRILLEN AMAGER

TELEFON: 35 35 35 69

ADRESSE:

Amagerbrogade 145
2300 København S

ÅBNINGSTIDER:

Søndag – torsdag
11.30 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Fredag – lørdag
11.30 – 22.30
(Køkkenet lukker 22.00)

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant på Amager

På Amagerbrogade finder du vores store restaurant Grillen Burgerbar. Så hvis du bor på Amager eller kommer lige forbi, har du altid en greasy burger og kold shake lige ved hånden. Du kan til enhver tid score dig et godt burgertilbud med vores menu, der består af en burger, en omgang sprøde fries – selvfølgelig med mayo til fra kun 89kr. For alle studerende har vi også sørget for 20% studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Tæt på burgeren med vores restaurant på Amager

Med adressen Amagerbrogade 145 er Grillen Burgerbar på Amager yderst central placeret. Så har du været på shoppetur i Amagercentret eller kommer lige fra Amager strand, kan du altid slå et smut forbi restauranten og få en lækker burgermenu til frokost eller som aftensmad. 

I sommerhalvåret har du mulighed for at sidde og nyde din burger udendørs, og uanset om du er på tur med familien, vennerne eller er på date med kæresten, har vi altid plads til jer. Hvis du vil være sikker på et bord, vil vi råde dig til, at du booker et bord på forhånd.

Hvad står menuen på?

Hos Grillen Burgerbar har vi et simpelt og godt tilbud til dig – burger, fries og mayo fra kun 89 kr. I vores burgere kan du møde alt fra klassiske elementer som massere af ost, sprød bacon og saftige bøffer til syltede rødløg, spicy cheese bombs og bearnaise. Du kan tjekke alle burgerne ud på vores menukort, hvor du også finder et udvalg af sprøde fries, mayo og både shakes og softices.

Tag burgeren med på tur

Selvom Grillen Burgerbar på Amager er en stor restaurant, er du altid mere end velkommen til at tage din mad med som take away, mens du nyder byens dejlige områder. Inden for en kort afstand finder du både grønne og hyggelige områder som Englandsparken og Islands Brygge, hvor der i solskin altid er gode steder at nyde sin mad. Hvis du derimod har mere lyst til at lade Grillen Burgerbar stå for aftensmaden derhjemme eller til at pleje dine tømmermænd på sofaen, kan du også få din burgermenu leveret lige til døren eller selv komme og afhente den i restauranten.

Kig forbi og hold dig opdateret

Vi håber på at kunne byde dig velkommen i den nærmeste fremtid hos Grillen Burgerbar på Amagerbrogade 145, 2300 Kbh S. Fra søndag til onsdag har vi åbent fra kl. 11.30 til kl. 22.00, hvor køkkenet lukker 21.30. Fra torsdag til lørdag holder restauranten derimod åbent fra kl. 11.30 til kl. 22.30, hvor køkkenet først lukker kl. 22.00. Hvis du kommer forbi med offentlig transport, ligger Amagerbro Metro og Lergravsparken Metro inden for kort gåafstand. Har du lyst til at besøge en af vores andre restauranter, finder du også Grillen Burgerbar på VesterbroNørrebro og Christianshavn eller i VejleHerningÅrhus eller Aalborg.

Har du lyst til at dykke ned i vores udvalg og få dine tænder til at løbe i vand, kan du tjekke os ud på Instagram og Facebook.

Tag vennerne med forbi Grillen Burgerbar på Amager og find jeres burger-favorit.

Kontakt Grillen burgerbar

Generelle åbningstider

Søndag – torsdag 11.30 – 22.00 

fredag – LØRDAG 11.30 – 22.30

Oplysninger

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar