RESTAURANT HERNING

TELEFON: 35 35 35 69

ADRESSE:

Østergade 7A
7400 Herning

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – søndag
11.30 – 21.30
(Køkkenet lukker 21.00)

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant i Herning

Er du på udkig efter en burger i Herning, er Grillen Burgersbars restaurant det oplagte sted at kigge forbi. Omgivelserne er uformelle og skaber de perfekte rammer for en hyggelig familiefrokost med burger – eller som starten på en aften ude med vennerne. Leder du efter et sted at spise med studievennerne, er Grillen Burgerbar det perfekte sted. Vi giver nemlig 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

 

Midtbyens måske bedste burger

Grillen Burgerbars restaurant er placeret centralt i Herning midtby. Her kan hele familien nyde en burger alle dage på ugen.

Besøg vores restaurant, når sulten spontant melder sig under en shoppingtur i Herning eller start din aften med en burger i vores restaurant, inden turen går videre til eksempelvis Nordisk Film Biografer, som du finder blot 300 meter fra spisestedet.

Foretrækker du at nyde din burger derhjemme, tilbyder vi naturligvis også, at du kan få din burger med som take away fra vores restaurant. Hent den selv eller bestil til levering her.

 

Burger, fries og mayo fra 89 kr.

Hos Grillen Burgerbar serverer vi kvalitets-burgere til en fornuftig pris. For bare 89 kr. får du en burgermenu bestående af én valgfri burger, fries efter eget valg og selvfølgelig din favorit-mayo.

Menukortet byder på mange burger-varianter, så der med garanti er noget for hele familien. Prøv for eksempel The Cheesy Beast, som får de flestes tænder til at løbe i vand. Skal hele familien besøge vores restaurant, har vi også en burger til de mindste. Børn til og med 8 år kan bestille vores Kiddo-burger med bøf, ost og ketchup. Se resten af vores menukort her.

Ønsker du at afslutte dit besøg med en kop kaffe, tilbyder vi som noget helt særligt en række kaffevarianter i vores restaurant i Herning. Og skulle du få lyst til noget sødt til kaffen, anbefaler vi, at du prøver vores tre softies varianter. Dem er du naturligvis også velkommen til at prøve, selvom du ikke er til kaffe.

Vil du lære Grillen Burgerbar og vores restaurant i Herning bedre at kende, er du velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og lanceringer.

 

Vi ses i vores restaurant i Herning

Vi glæder os at byde jer velkommen i vores restaurant i Herning. Vores restaurant i Herning holder åbent alle ugens dage fra kl. 11.30 til 21.30. Vi gør opmærksom på, at køkkenet lukker en halv time før.

Får du lyst til en burger fra vores restaurant, når du besøger ÅrhusVejleAalborg eller NørrebroVesterbroAmagerbro og Christianshavn, kan du være helt rolig – vi har skam også restauranter her.

Kontakt Grillen burgerbar

Generelle åbningstider

Søndag – torsdag 11.30 – 22.00 

fredag – LØRDAG 11.30 – 22.30

Oplysninger

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar