RESTAURANT VESTERBRO

TELEFON: 35 35 35 69

ADRESSE:

Vesterbrogade 41
1420 København V

ÅBNINGSTIDER:

Søndag – onsdag
11.30 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Torsdag – lørdag
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 22.00)

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant på Vesterbro

På hippe Vesterbro serverer vi lækre og greasy burgere i vores restaurant Grillen Burgerbar. Vi står altid klar til at komme dig til undsætning, hvad end du leder efter en et sted af få en frokost midt i dagens gøremål, har brug for nogle andre til at stå for aftensmaden eller hvis du bare har lyst til en god burger med det hele. Derfor kan du hos Grillen Burgerbar altid få et godt tilbud på en menu bestående af en burger, fries og mayo fra kun 89 kr., og som studerende får du yderligere 20 % ved at fremvise studiekort.

 

Din go to burger på Vesterbro

Vores restaurant har adresse på Vesterbrogade 41 og har derfor placering i hjertet af Vesterbro omgivet af et væld af butikker i det hyggelige kvarter. Ved Grillen Burgerbar på Vesterbro har du kort ind til København Centrum og kun få minutters gang til Københavns Hovedbanegård. Så befinder du dig på Vesterbro eller et andet sted i nærheden, er du altid sikret en burger eller kold shake lige ved hånden.

 

Overlad madlavningen til os

Hos Grillen Burgerbar er vi altid klar til at stå for maden, uanset om du er på vej i byen med vennerne, har brug for en frokostpause med familien eller har inviteret kæresten ud.

Vores menukort byder derfor på noget til enhver smag, og du vil støde på lækre burgere, sprøde fries og massere af mayo, shakes og softices. Vores udvalg byder på alt fra de helt klassiske burgere med ost, bacon og saftige bøffer til nye smagsoplevelser med bearnaise eller spicy cheese bombs i din burger. 

Hos Grillen går vi gerne et step ekstra med vores burgere, så du også kan få en god oplevelse, når du besøger vores restaurant. Uanset om aftenen byder på en tur i Tivoli, biografen eller til koncert i Vega, kan du altid komme forbi og spise dig dejlig mæt inden. Book et bord inden, hvis du vil være sikret en plads.

 

Grillen to go

Hvis du er mere til at tage din mad med hen og nyde udsigten ved søerne eller til den grønne Sønder Boulevard, kan du altid bestille maden med som take away. Har du mest af alt lyst til at blive liggende på sofaen og se film uden at rejse dig, kan du også få maden leveret, så du blot skal bevæge dig ud til døren.

 

Vi ses til burger på Vesterbro

Kom forbi til en burger i vores restaurant Grillen Burgerbar på adressen Vesterbrogade 42, 1620 Kbh V. Vi har åbent fra søndag til onsdag fra kl. 11.30 til kl. 22.00, hvor køkkenet lukker kl. 21.30. Fra torsdag til lørdag har restauranten derimod åbent fra kl. 11.30 til kl. 23.00, hvor køkkenet først lukker kl. 22.00. Du kan også besøge os på NørrebroAmagerbro og Christianshavn eller i VejleHerningÅrhus eller Aalborg.

Tjek os ud på vores Instagram eller Facebookside – så skal du nok få vækket appetitten.

Lad Grillen Burgerbar på Vesterbro være dit nye lokale burgersted

Kontakt Grillen burgerbar

Generelle åbningstider

Søndag – torsdag 13.00 – 20.00

Søndag – torsdag 13.00 – 20.00

Oplysninger

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar