GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT CHRISTIANSHAVN

Vores restaurant på Christianshavn ligger lige ved metroen. Book bord eller bestil takeaway med burger, fries og mayo.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag
11.30 – 21.00

Tirsdag – Torsdag
16.30 – 21.00

Fredag
11.30 – 21.30

Lørdag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Dronningensgade 42
1420 København K

Telefon
+45 35 35 35 69

ÅBNINGSTIDER:

Mandag
11.30 – 21.00

Tirsdag – Torsdag
16.30 – 21.00

Fredag
11.30 – 21.30

Lørdag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Dronningensgade 42
1420 København K

Burger København

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant på Christianshavn

Besøg vores restaurant i den hyggelige og brostensbelagte bydel Christianshavn. Her kan du både nyde en frokost med vennerne eller forkæle hele familien med burgere til aftensmad. Du kan sammenstrikke din helt egen burgermenu med en valgfri burger, sprøde fries og mayo. Er du studerende, har vi også gode nyheder – vi giver nemlig 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Burger i charmerende omgivelser

Hvis du ikke har prøvet det før, anbefaler vi dig at gå en tur langs Christianshavn kanaler. Det kan ikke andet end at vække smil på dine læber. Vil du opleve Christianshavn fra vandet, kan du tage en tur med Københavns kanalrundfart. På Christianshavn finder du også den verdensberømte fristad Christiania, hvor du kan gå på opdagelse blandt små hyggelige huse eller nyde en søndagskoncert i sommerhalvåret. Skulle sulten melde sig efter en tur på Christianshavn, kunne du oplagt kigge forbi Grillen Burgerbars restaurant, hvor vi hver dag står klar til at servere lækre burgere.

Kommer du hertil med metroen, finder du Grillen Burgerbars restaurant under et minuts gang fra Christianshavns Metrostation.

Burger på Christianshavn? 

I alle vores restauranter er konceptet det samme og velkendte – en valgfri burger, fries og mayo. Menukortet byder på et bredt sortiment af lækre burgere – fra vores smagfulde Fully Loaded til de mere klassiske varianter John Doe og Bacon & Cheese. Derudover tilbyder vi forskellige sprøde fries og naturligvis også byens bedste mayo. Vil du spice din burgermenu ekstra op, anbefaler vi, at du prøver en af vores lækre shakes. Vælg mellem Vanilla Caramel, Double Strawberry og Choco Chocolate.

Trænger din burger til lidt ekstra, så kan du altid tilføje ekstra bøf med ost, bacon, pickles, tomat eller syltede rødløg, som kan løfte enhver burger til nye højder.

Restaurant Christianshavn

På vores restaurant Christianshavn kan du nyde vores burger i historiske smukke omgivelser tæt på vandet. Selvom vi er glade for vores restaurant, er du altid velkommen til at tage maden med dig som take away. Så tag kæresten eller vennerne med ned og spis alt det I craver i hverdagen. Restaurant Christianshavn ligger få minutter væk fra metroen på Dronningensgade 42. Husk, at vi giver 20 % rabat til studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Burger under åben himmel eller under dynen?

Uanset om du foretrækker at spise i vores restaurant på Christianshavn, tage burgeren med på tur i den historiske bydel eller måske helst ikke vil bevæge dig uden for din hoveddør, så klarer Grillen den. I vores restaurant har vi plads til de helt store familiemiddage samt dig, der bare gerne vil nyde en burger, mens du arbejder. Vil du være sikret en plads til hele familien, anbefaler vi, at du booker dit bord på forhånd, men vi tager naturligvis også imod walk-ins. Du kan naturligvis også altid tage din burgermenu med som take away.

Vi ses i vores restaurant på Christianshavn

Hos Grillen Burgerbar har vi plads til alle, og vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores restaurant på Dronningensgade 42 på Christianshavn. 

Vil du vide mere om Grillen Burgerbar er du altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi deler spændende nyheder og afholder fede konkurrencer. Du finder desuden Grillen Burgerbars restauranter i Aalborg, Århus, Vejle og Herning samt på Amagerbro, Nørrebro, Vesterbro og Christianshavn.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!