GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT VEJLE​

Vores Vejle restaurant finder du på Søndergade tæt ved Vejle Å.
Få burger, fries og dip fra 89 kr. Book bord eller bestil takeaway.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag
16.30 – 20.30
Fredag – lørdag
11.30 – 21.00 

Søndag
11.30 – 20.30 

ADRESSE:

Søndergade 24
7100 Vejle

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag
16.30 – 20.30
Fredag – lørdag
11.30 – 21.00 

Søndag
11.30 – 20.30 

ADRESSE:

Søndergade 24
7100 Vejle

Burger København

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant i Vejle

Vores restaurant Grillen Burgerbar ligger midt på den hyggelige gågade, Søndergade, i Vejle. Her kan du få en burgermenu bestående af en burger, fries og mayo til en rigtig god pris, når sulten pludselig melder sig. Er du tilmed studerende, får du 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort

Et nemt valg

Er du på shoppetur og har brug for en god og mættende frokost, eller har du bare lyst til en rigtig snasket burger enten i hverdagen eller weekenden, står Grillen Burgerbar klar til at komme dig til undsætning. Med adressen Søndergade 24 er restauranten centralt placeret midt i Vejle by tæt på både butikker og den hyggelige kanal.

Find din favorit-burger

Prøv vores nærmest uimodståelige tilbud, hvor du får en burger, sprøde fries og en lækker mayo fra 89 kr. Hos Grillen Burgerbar har vi strikket vores menukort sammen, så der er noget til enhver smag. Du kan støde på alt fra vores Cheese & Bacon burger til vores kyllingeburger, Fried Chicken. Det vigtigste for os er, at du får en smagfuld oplevelse med friske råvarer, hvor der ikke mangler noget. Derfor kan du også altid vælge bl.a. at tilkøbe ekstra ost eller bacon, hvis du rigtig skal forkæle dig selv. Ingen burger uden milkshake – eller softice. Derfor kan du selvfølgelig få begge dele i vores restaurant i Vejle midtby.

Tag burgeren med hjem

Skulle du en dag have mere lyst til at tage din burgermenu med hen til den nærliggende Mariepark eller med ned til Vejles hyggelige kanal ved én af siddepladserne, kan du altid bestille take away i vores restaurant. 

Restaurant Vejle – kom forbi

Vi glæder os afsindig meget til at byde dig velkommen i restaurant Vejle. Udover at servere lækre burgere går vi også meget op i, at du altid kan få noget koldt at drikke ved siden og nogle lækre fries. Du kan få de helt klassiske potato fries eller vælge vores ’Oh My Fries’, der byder på ostesauce, karamelliserede løg, bacon og Grillen’s Mayo. Vi lægger stort fokus på at maden i restaurant Vejle skal være til at betale, velsmagende og ikke mindst mættende.

Kom forbi os i Vejle

Vi vil se frem til at byde dig velkommen i vores restaurant i Vejle. Vi vil råde dig til at et booke bord på forhånd, så du er sikker på at få en plads. Kommer du hertil med tog, finder du os blot fem minutter på gåben fra Vejle Station.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar i AalborgÅrhusHerning eller på AmagerbroChristianshavnVesterbro og Nørrebro.

Hvis du ikke kender til os endnu og har lyst til at dykke ned vores udvalg af burgere, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebookside. Du skal blot være opmærksom på, at det godt kan få maven til at rumle.

Du er altid velkommen til at kigge forbi Grillen Burgerbar i Vejle og få stillet din burgertrang.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Åbningstiderne afviger fra normale grundet covid-19. se dem HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar

...VENT AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!