ER DU DEN NÆSTE

RESTAURANTCHEF HOS GRILLEN BURGERBAR

Vi lever og ånder for burgeroplevelser, som vores gæster vil komme tilbage for igen og igen. Vi elsker en travl hverdag, hvor tempoet er højt og burgerne strømmer ud af køkkenlugen, imens køen til restauranten vokser. Du skal bane og lede vejen og er øverste ansvarlig for at både vores in-house og take away gæster får fantastiske oplevelser. Det er dit ansvar at køkken og tjenersiden er topmotiverede til at yde deres maksimale, så gæsterne forlader restauranten med en fornemmelse af, at netop de har fået aftenenes bedste service.

Lyder det som noget for dig? At tage driften og ledelsen af en travl burgerrestaurant under dine vinger? At være med i en virksomhed i vækst med 8 restauranter, hvor du kan skabe din egen karrierer?  Så læs videre herunder – måske du er vores nye Restaurantchef.

JOBBET

Din primære opgave bliver at skabe oplevelser for vores mange gæster årligt. Du skal motivere og lede din fantastiske medarbejderstab, med et klart mål om, at sikre vækst for restauranten.

Ovenstående kan ikke klares alene. Derfor forventer vi, at du i hverdagen går forrest som leder og opretholder samt udvikler på vores sunde kultur og arbejdsmiljø, som allerede kendetegner restauranten.

I jobbet vil du få en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver og medbestemmelse over restaurantens helhed. Grillen Burgerbar er en virksomhed, hvor der er plads til folk der tager initiativ og som gerne vil have indflydelse på mulige forbedringer. Vi vægter netop din personlighed utrolig højt, og derfor får du lov at være dig selv hele vejen igennem.

DET FORVENTER VI AF DIG

Vores succesfulde restaurantchefer er energiske, initiativrige og ansvarsfulde og besidder evnerne til at få tingene gjort. Vi forventer, at du lægger krop og sjæl i jobbet, så passionen og engagementet lyser ud af dig hver evig eneste dag.

Da jobbet kræver styring og stort overblik, forventer vi, at du har ledelseserfaring og har begået dig i restaurationsbranchen.

Du skal være resultatorienteret og kunne lide, at motiverer dine kollegaer i dine bestræbelser på at nå fælles mål. Vi vægter anerkendende ledelse utroligt højt, så du kan få holdet med på din og vores rejse.  

VI TILBYDER

– Det fulde ansvar for restauranten – med henblik på at videreudvikle restauranten fra nuværende standpunkt.

– Løbende lederuddannelse for at dygtigere dig yderligere i jobbet og sikre personlig og faglig udvikling på Grillen Academy

– Vi bruger data som en stor del af vores daglige styring af restauranterne – vi hjælper dig til at bruge data, så data er et motivationsværktøj, til at opnå de bedst mulige resultater

– En central rolle i en organisation i vækst, som i dag består af 8 restauranter

– Tæt samarbejde og sparring med dine lederkollegaer i de øvrige Grillen-restauranter. Grillen består af et ungt team, der har en energisk og motiverende tilgang.

– Flad organisationsstruktur, hvorfor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelse og ejerkreds.

– Din rejse starter på en restaurant – men slutter nødvendigvis ikke her

ANSØG I DAG

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning samt CV til Driftschef & partner, Simon Juul, på simon@grillengroup.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig og sammen starte en fantastisk rejse.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!