ER DU DEN NÆSTE

Social manager i køkkenet

I vores køkken har vi brug for medarbejdere, som bærer vores kultur for både restauranten og blandt kollegaerne. Dette er vores social managers, og i køkkenet vil din opgave være at løfte niveauet derop hvor vi skal være. Vi værner om vores sociale sammenhold og ved, at god stemning kan skabe mindeværdige oplevelser. Du er et billede på hvordan det sociale sammenhold skal fungere i køkkenet og skaber den helt rigtige Grillen vibe med dine tiltag.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være at øge medarbejdertilfredsheden, lave konkurrencer og sociale tiltag samt præge og udbrede den gode kommunikation blandt dine kollegaer. Du er også med til at onboarde nye kollegaer, så vi sammen kan få skabt det helt rigtige team og den helt perfekte stemning.

Du får hos os mulighed for at uddanne og dygtiggøre dig ved Grillen Academy, så du finpudser dine kompetencer og skaber en karrierevej for dig selv hos Grillen. Du vil som social manager hos os få mulighed for tage lederkurser, udvikle dig personligt og få en masse ledererfaring.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!