ER DU DEN NÆSTE

Social manager på gulvet

Et godt socialt sammenhold på arbejdspladsen har stor betydning for både arbejdsgang, stemning og service. Det er din opgave som social manager at værne om den kultur der er skabt, brede den ud og vedligeholde den blandt dine kollegaer. Det betyder, at du står som et skarpt forbillede for dine kollegaer, og samtidigt tager dem i hånden når der er mulighed for forbedring. Som social manager er du en engageret træner, der løfter vores service til et højere niveau sammen med et team af restaurantens ledere.

Det er vigtigt, at alle føler sig som en del af holdet – og det er dig, der er med til at sørge for det. Du vil have vigtige ansvarsområder vedrørende dine kollegaer, og når det går op i en højere enhed, vil man kunne fornemme den helt rigtige grillen vibe. Nogle af de ansvarsområder tæller blandt andet at højne den sociale kapital og sunde kommunikation, komme med gode forslag til konkurrencer og sociale tiltag samt hjælpe med onboarding nye kollegaer.

Du får et hav af muligheder for at uddanne og dygtiggøre dig, så du finpudser dine kompetencer og skaber en karrierevej for dig selv hos Grillen. Du vil som social manager hos os få mulighed for at uddanne dig på Grillen Academy, tage leder -og salgskurser samt få en masse ledererfaring.

ER DU KLAR?

FOR HVIS DU:

– Kan smile så det smitter, og vise gæsterne dit gode humør

– Trives i den sociale og udadvendte rolle som tjener

– Er klar til at løbe hurtigt og balancere en bakke imens

– Nyde at give gæsterne en god oplevelse – hver gang

– Har ja-hatten på og møder på job med en positiv indstilling

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer, både som kollega og som tjener. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!