ER DU DEN NÆSTE

STORE MANAGER PÅ
GRILLEN BURGERBAR

Din primære opgave som store manager bliver at skabe oplevelser for vores mange gæster årligt. Du skal motivere og lede din fantastiske medarbejderstab, med et klart mål om at sikre vækst for restauranten.

 Ovenstående kan ikke klares alene. Derfor forventer vi, at du i hverdagen går forrest som leder og opretholder samt udvikler på vores sunde kultur og arbejdsmiljø, som allerede kendetegner restauranten.

I jobbet vil du få en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver og medbestemmelse over restaurantens helhed. Grillen Burgerbar er en virksomhed, hvor der er plads til folk, der tager initiativ og som gerne vil have indflydelse på mulige forbedringer. Vi vægter netop din personlighed utroligt højt, og derfor får du lov at være dig selv hele vejen igennem.

 

Er det dig?

Vores succesfulde store managers er energiske, initiativruge og ansvarsfulde og bedsidder evnerne til at få tingene gjort. Vi forventer, at du lægger krop og sjæl i jobbet, så passionen og engagementet lyser ud af dig hver evig eneste dag.

Da jobbet kræver styring og stort overblik, forventer vi, at du har ledelseserfaring og begået dig i restaurationsbranchen.

Du skal være resultatorienteret og kunne lide at motivere dine kollegaer i dine bestræbelser på at nå fælles mål. Vi vægter anerkendende ledelse utroligt højt, så du kan få holdet med på din og vores rejse.

ER DU KLAR?

FORESTIL DIG:

Det fulde ansvar for restauranten – med henblik på at videreudvikle restauranten fra nuværende standpunkt.

Løbende lederuddannelse for at dygtigøre dig yderligere i jobbet og sikre personlig og faglig udvikling på Grillen Academy

Vi bruger data som en stor del af vores daglige styring af restauranterne vi hjælper dig til at bruge data, så data er et motivationsværktøj, til at opnå de bedst mulige resultater

En central rolle i en organisation i vækst, som i dag består af 8 restauranter

Tæt samarbejde og sparring med dine lederkollegaer i de øvrige Grillen-restauranter. Grillen består af et ungt team, der har en energisk og motiverende tilgang.

– Flad organisationsstruktur, hvorfor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelse og ejerkreds.

– Din rejse starter på en restaurant – men slutter nødvendigvis ikke her

Kan du se dig selv i rollen? Så send din ansøgning afsted. Vi vil glæde os til at høre mere.

Du vil som medarbejder hos os få mulighed for at forbedre dine kompetencer både som kollega og som store manager. Vi er et team, og vi går op i at blive bedre og bedre. Derfor kan du også komme på kurser indenfor ledelse, personlig udvikling og salgsteknikker. Hos Grillen sætter vi baren højt, og det kan du også.

Inden du søger

SE VIDEOEN

Vi er altid på udkig efter nye stjerner, der kan indgå i vores engagerede og energiske team. Brænder du for at flippe burgere i køkkenet eller drømmer du om at indtage gulvet og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os allerede i dag.

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

SE EKSEMPEL PÅ VIDEOANSØGNING

OBS: det kan tage op til 5 minutter at uploade din ansøgning. Luk ikke siden før du får en kvittering!

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!