TAKE AWAY ÅRHUS

Bestil take away fra vores restaurant i Århus, hvor vi serverer en lækker burgermenu bestående af burger, fries og dip. 

Burger København

Den bedste take away i Århus

Findes der noget mere lækkert, overdådigt og fuldstændig perfekt end en saftig burger, propfyldt med alt det bedste indhold? Nej vel – det synes vi heller ikke. Og kan du heller ikke få nok af sprøde og salte fries, dyppet i alverdens lækre dips? Perfekt, så er vi ret sikre på, at du vil elske Grillen Burgerbar og ikke mindst vores take away i Århus.

Vi serverer nemlig byens bedste, mest greasy og overdådige burgermenuer til priser, hvor alle kan være med.

NÅR DINE TØMMERMÆND SKAL KURERES

Kender du også følelsen af at vågne op med lidt for mange tømmermænd dagen efter en lidt for vild nat? Så kender du nok også lysten til at gå ombord i en saftig burger og sprøde fries dagen derpå, helst hjemme i sofaen. Det er netop her, at Grillen Burgerbar kommer ind i billedet. Vi serverer nemlig alt hvad dine tømmermænd måtte begærer som take away i Århus.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre burgere, som vi både serverer i restauranten og som take away i Århus. Skal det hele skylles ned med lidt sødt? Så anbefaler vi, at du går ombord i en af vores tre milkshakes med smag af enten chokolade, karamel eller jordbær.

TAG PÅ TUR MED DIN TAKE AWAY I ÅRHUS

Vores hyggelige restaurant er placeret midt i den jyske hovedstad, nærmere bestemt på Klosterport i det hyggelige Latinerkvarter. Er det ikke tømmermændene, der trykker, men i stedet lysten til at komme ud og opleve smilets by, så kan du med fordel svinge forbi restauranten og snuppe en burger med som take away i Århus.

Tag dine favoritter med dig ned til vandet og nyd dem med udsigt til åen eller nyd vores greasy burgere i en af de grønne parker, der emmer af hygge og god stemning.

Har du været på shopping, og har du brug for at smide benene på sofaen efter en lang dag, så skal vi nok klare madlavningen for dig. Du kan nemt bestille din take away i Århus via vores hjemmeside og hente den i vores restaurant efterfølgende. Nemmere bliver det ikke.

BURGERE TIL ENHVER SMAG

Bøf, dobbelt bøf, kylling eller vegetarisk? Uanset hvilken smag du har i burgere, så finder du med sikkerhed en burger, der passer netop dig, når vi serverer take away i Århus. På menukortet møder du blandt andre favoritter som Bacon & Cheese, Pablo, Fully Loaded & Fried Chicken.

Er du til burger, hvor der er skruet lidt ekstra op for greasen? Så anbefaler vi, at du sætter tænderne i The Cheesy Beast, der er propfyldt med ost eller vores Bearnaise Bastard, der som navnet antyder, er fyldt med bearnaisesauce.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIN TAKE AWAY I ÅRHUS

Er du også sulten efter burger, fries, dips og drinks nu? Så lad os hjælpe dig næste gang, du craver take away i Århus. Vi glæder os til at servere dig byens bedste burgere – om det er på vores restaurant eller hjemme som take away i Århus.

Har du lyst til en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til? Så tag et smut forbi vores Instagram og Facebook, hvor du vil blive mødt af et væld af burgere i dit feed.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!