Take away Århus - Lækre burgere hos Grillen Burgerbar

Bestil take away fra vores restaurant i Århus, hvor vi serverer en lækker burgermenu bestående af burger, fries og dip. 

take away Århus

Den bedste take away i Århus

Findes der noget mere lækkert, overdådigt og fuldstændig perfekt end en saftig burger, propfyldt med alt det bedste indhold? Nej vel – det synes vi heller ikke. Og kan du heller ikke få nok af sprøde og salte fries, dyppet i alverdens lækre dips? Perfekt, så er vi ret sikre på, at du vil elske Grillen Burgerbar og ikke mindst vores take away i Århus.

Udover at vi mener, at vi serverer den bedste burger i smilets by, så kan du bestille en lækker kold drik med på vejen, om det er milkshake, læskedrik, vand eller cocio, så har vi til alle former for tørster. Få slukket både sult og tørst ved at bestille fra vores hjemmeside.

Vi serverer nemlig byens bedste, mest greasy og overdådige burgermenuer til priser, hvor alle kan være med. Vi har i mange år serveret friske og saftige burgers til sultne danskere i hele Danmark, hvilket vi er enormt stolte af.

NÅR DINE TØMMERMÆND SKAL KURERES

Kender du også følelsen af at vågne op med lidt for mange tømmermænd dagen efter en lidt for vild nat? Så kender du nok også lysten til at gå ombord i en saftig burger og sprøde fries dagen derpå, helst hjemme i sofaen. Det er netop her, at Grillen Burgerbar kommer ind i billedet. Vi serverer nemlig alt hvad dine tømmermænd måtte begærer som take away i Århus.

Uanset hvor du har danset hele natten, står vores personale klar om formiddagen til at sammensætte den bedste tømmermændskur til din weekend. Så når du har fået tjekket vores menu ud og sulten melder sig, kan du nemt bestille på vores hjemmeside – lettere take away får du ikke.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre burgere, som vi både serverer i restauranten og som take away i Århus. Skal det hele skylles ned med lidt sødt? Så anbefaler vi, at du går ombord i en af vores tre milkshakes med smag af enten chokolade, karamel eller jordbær.

TAG PÅ TUR MED DIN TAKE AWAY I ÅRHUS

Vores hyggelige restaurant er placeret midt i den jyske hovedstad, nærmere bestemt på Klosterport i det hyggelige Latinerkvarter. Er det ikke tømmermændene, der trykker, men i stedet lysten til at komme ud og opleve smilets by, så kan du med fordel svinge forbi restauranten og snuppe en burger med som take away i Århus.

Tag dine favoritter med dig ned til vandet og nyd dem med udsigt til åen eller nyd vores greasy burgere i en af de grønne parker, der emmer af hygge og god stemning. Og er du lokal i enten Esbjerg eller Horsens, så tip os, hvis du kender til nogle fantastiske lokaler, hvor vi kan åbne en burgerbar.

Har du været på shopping, og har du brug for at smide benene på sofaen efter en lang dag, så skal vi nok klare madlavningen for dig. Du kan nemt bestille din take away i Århus via vores hjemmeside og hente den i vores restaurant efterfølgende. Nemmere bliver det ikke.

BURGERE TIL ENHVER SMAG

Bøf, dobbelt bøf, kylling eller vegetarisk? Uanset hvilken smag du har i burgere, så finder du med sikkerhed en burger, der passer netop dig, når vi serverer take away i Århus. På menukortet møder du blandt andre favoritter som Bacon & Cheese, Pablo, Fully Loaded & Fried Chicken.

Er du til burger, hvor der er skruet lidt ekstra op for greasen? Så anbefaler vi, at du sætter tænderne i The Cheesy Beast, der er propfyldt med ost.

Derudover er der også mulighed for forskellige add ons, så din burger bliver, lige netop som du ønsker, den skal være. Har du allergier eller andre behov? Så er der altid mulighed for at spørge vores venlige personale, som altid er klar på at hjælpe med at vælge den perfekte burger til dig.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIN TAKE AWAY I ÅRHUS

Er du også sulten efter burger, fries, dips og drinks nu? Så lad os hjælpe dig næste gang, du craver take away i Århus. Vi glæder os til at servere dig byens bedste burgere – om det er på vores restaurant eller hjemme som take away i Århus.

Så hvad venter du på? Kom forbi og smag på vores overdådige spektrum af burgers og forskellige smage, som vi har at byde på!

Har du lyst til en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til? Så tag et smut forbi vores Instagram og Facebook, hvor du vil blive mødt af et væld af burgere i dit feed.

BEDSTE TAKE AWAY TIL DINE GÆSTER I ÅRHUS

Skal du afholde et arrangement, eller har du et event, som snart skal holdes, er det også en mulighed at få vores saftige bedste burgere ud til din fest. Lige meget hvor i Århus jeres arrangement skal afholdes, har vi mulighed for at arrangere lækker take away til din fest. 

Alt efter, hvor mange gæster der er tale om, kan vi sammen finde ud af en løsning til jeres firmafest, konfirmation, bryllup eller andre slags fester, som kunne bruge en foodtruck løsning. På den måde, kan vi stå for jeres catering eller take away, alt efter hvor mange mennesker, der er tale om.

Så frister det med burger til dit arrangement i Århus? Du skal ikke være bange for at kontakte os, vi vil altid med glæde være med til at opfylde jeres burger behov, hvad end det er som take away, restaurantbesøg eller via vores foodtruck. Hos Grillen Burgerbar er I altid sikret en god service og den bedste burger i byen.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!