TAKE AWAY ESBJERG

Take away Esbjerg

Befinder du dig i Esbjerg og mangler noget godt take away? Hos Grillen Burgerbar ved vi godt, hvad vi skulle vælge hvis det var os. Vi er nemlig helt vilde med burgers, fritter, milkshakes og alt derimellem. Kunne du også godt spise en burger, nu hvor du tænker over det? Så læs med her og lad os guide dig til den perfekte burger.

Vi har alle sammen prøvet et dårligt måltid eller to her i livet. Vi synes at livet er for kort til dårlige burger oplevelser og vil dermed guide dig til, hvilke krav du skal have, når du bestiller på restaurant eller skal bestille take away i Esbjerg.

Vi mener at brioche boller er svaret på næsten alt i livet, især når det kommer til at bestille en burger ude. Sørg for at den er sprød uden at være for hård, varm men uden at være for våd. En våd take away burger er nærmest en forbrydelse i vores verden, så det er kæmpe no go herfra.

Så kommer vi til nøgleelementet som er den herlige fyld, der er ikke noget som gør os gladere end når en burger er lidt til den snaskede side, med knasende elementer i midten som salat, friturestegt kylling, løg eller andre råvarer som gør ens burger perfekt sprød.

I Esbjerg og mangler inspiration til din take away?

Som du nok har læst dig frem til, har vi en en høj standard når det gælder burger og take away. Hvis du mangler inspiration, kan du tjekke vores menu ud og se, hvad vi mener. Vi er nemlig helt skarpe på, hvad et godt måltid skal indeholde og opfordrer folk til, ikke at gå ned på deres krav til mad.

Det kan være du er i nærheden af en af vores restauranter eller en dag skal på road trip fra Esbjerg af, så kan du jo passende tjekke, om ikke i kan få en burger et sted hen ad vejen.

Hvis du er heldig og følger os på Instagram kan du også holde øje med vores foodtruck, som kører rundt på forskellige lokationer og events i Danmark, så kan i med fordel prøve vores take away.

Er du studerende i Esbjerg skal du huske at vi har 20% studierabat ved fremvisning af studiekort. Vi ved man har budget, studier og alt det andet kedelige, så er du i nærheden af en restaurant, kan du med fordel bestille take away til de hårde aftener eller hvis du er lidt presset af eksamen.

Take away er dejligt nemt, for du slipper for alt det besværlige som indkøb, lave maden og endda tage opvasken, så bliver det da ikke lettere? Alt efter det danske vejr er der også en del dejlige steder især i Esbjerg, som man kan tage sin take away med ud og spise i det fri.

Følg os gerne på Facebook vi tager dog ikke ansvar for, hvis du bliver meget lækkersulten!

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!