TAKE AWAY FREDERIKSBERG

Kender du til det perfekte spot for Grillen Burgerbar på Frederiksberg? Vi er nemlig på udkig!

Burger København

DEN PERFEKTE TAKE AWAY BURGER

Om det er på en kedelig, grå onsdag, en fredag aften der byder på mange nattetimer eller på en søndag som forplejning til tømmermændene, så er der ingen tvivl – en burger som take away er altså bare bedst! Og hvilken burger er så bedst til take away? Det er da den, der er mest greasy – i hvert fald hvis du spørger os.

Vi synes, at den perfekte burger skal bestå af kombinationer med saftigt og sprødt, sødt og blødt. En saftig bøf, sprødstegt bacon, karameliserede løg og bløde luftige briocheboller – det er Grillen Burgerbar i én mundfuld – og osten? Den er selvfølgelig prikken over i’et i en rigtig greasy burger.

Hos os er der ingen tvivl. Jo mere guilty din burger er – desto bedre! Desværre er Grillen Burgerbar ikke at finde på Frederiksberg endnu, så indtil vi finder det helt rette sted at slå os ned, og hvor du kan gå extra guilty, kan du bestille take away fra vores restaurant på Vesterbro.

Vores take away anbefalinger til dig

Er du på udkig efter take away på Frederiksberg – og trænger lysten til en greasy burger sig på, er der heldigvis massere af gode råd at hente – lige her. For befinder du dig på Frederiksberg, skal du blot kigge til enten højre eller venstre, og indenfor en overskuelig rækkevidde vil du blive mødt af take away fra Grillen Burgerbar.

Vi ligger nemlig centralt placeret på både Vesterbro og Nørrebro, der som bekendt ligger side om side med den fine by i byen. Skal frokosten eller aftensmaden indtages her – så læs med og lad os guide dig til de bedste spots, hvor du kan medbringe din favoritburger, fries & dip med dig på Frederiksberg.

En (næsten) kongelig have på Frederiksberg

En lille cykeltur fra vores restaurant finder du den hyggelige og velkendte park, Frederiksberg Have. Her er der plads til store armbevægelser og når sulten melder sin ankomst, kan du nemt nyde din take away på Frederiksberg på en af parkens bænke eller et medbragt tæppe. Parken er tilmed opført af en dansk konge, så du kan føle dig lidt kongelig, mens du indtager en passende mængde fries og burgers.

Nyd take away blandt blomster og smukke træer

Lyder det ikke idyllisk? At nyde sin burger under blomstrende træer, imens dine omgivelser står i fuldt flor? Det kan du komme til, hvis du tager din take away på Frederiksberg med dig til Landbohøjskolens have en lun sommerdag. Haven er fyldt med hyggelige afkroge og smukke blomster, og er også det perfekte sted at tage hen, hvis du skal imponere daten. 

Stadig sulten efter Grillen?

Hvis du stadig hungrer efter Danmarks nok mest greasiest burgers, så kan du altid stalke os lidt på vores Instagram eller Facebook indtil vi finder den perfekte placering på Frederiksberg – men vi advarer dig, du må hellere have servietter lige i nærheden, for dine tænder begynder nok at løbe i vand. 

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!