TAKE AWAY HORSENS

Kender du lokalerne, hvor vi kan serverer take away i Horsens? Vi er nemlig lige nu på udkig efter de rette lokaler til vores restaurant. 

DE bedste burgere som take away i horsens

Hos Grillen Burgerbar er vi eksperter i at lave saftige burgere – også som take away. Det betyder også, at du med en burger fra vores restaurant er sikret en greasy én af slagsen, der hurtigt kan gå hen og blive lidt af en afhængighed.

Desværre har vi endnu ikke nogen restaurant i Horsens, hvorfor byens burgerelskere desværre må kigge langt efter favoritter som The Cheesy Beast, Bearnaise Bastard og Pablo.

Selvom vi ikke serverer vores favoritter er der heldigvis andre restauranter i byen der serverer deres  – og dem har vi været ude at smage på. Læs med og find vores guide til, hvor du finder de bedste burgere og take away i Horsens.

Anbefaling 1

Sprøde fries hos Mackie’s

Hos Mackie’s serverer de sprøde fritter og greasy burgers på samme vis, som man gør det i Amerika. Og de ved, hvad de laver!

På den amerikansk-inspirerede café og restaurant i Horsens Centrum er der nemlig hverken sparet på ost, grease eller bacon, og for en stund kan man drømme sig til landet med de mange muligheder. Et absolut besøg værd, hvis du vil nyde en burger eller take away i Horsens. 

Anbefaling 2

The Burger Concept

Hos The Burger Concept har de fat i noget – og vi kan li’ det! De serverer nemlig burgere propfyldt med bøf, ost, bacon og alverdens tilbehør. Måske en italiensk-inspireret burger med pesto og friske tomater kunne friste? Eller den mere klassiske med bøf og ost?

Uanset hvad du craver, kan du finde det meste på menuen i Horsens. Og er du til take away, så klarer de naturligvis også det.

Få stillet din Grillen Burgerbar cravings i Horsens

Desværre har vi i øjeblikket ikke en restaurant i Horsens, dog kan du med en køretur hurtigt komme forbi en af vores andre restauranter i Jylland, i blandt andet Århus, Herning eller Vejle. Hvis du planlægger et roadtrip til en af disse byer, vil en burgermenu som take away fra Grillen Burgerbar være perfekt til turen hjem til Horsens.

Vi kender alle til at sidde i lang tid i en bil – og også til den lidt pressede stemning, der kan opstå, hvis chaufføren bliver hangry eller alle i bilen rammes af sult. Med et hurtigt stop forbi Grillen Burgerbar vil en take away menu hurtigt sørge for at alle i bilen igen er glade og mætte, når turen går hjem til Horsens igen.

Følg os på vores Instagram profil, så du hele tiden kan blive opdateret på nyheder og kampagner. Vi er desuden hele tiden på jagt efter nye lokationer til vores restauranter, så det er ikke til at vide, om vi lige pludselig ligger vejen forbi skønne Horsens. Vi skal nok love at poste, hvis vi kommer forbi jer, så I som de første kan komme forbi og få en af vores lækre burgere som take away.

Lidt at glæde sig til...

Har du endnu ikke besøgt vores restauranter rundt omkring i Danmark har du lidt at glæde dig til. Hos Grillen Burgerbar kan du både få de helt klassiske burgere, men også dém, hvor vi lige har skruet lidt ekstra op for det hele.

Se eventuelt vores menu som også kan nydes som take away og dyk ned i vores lækre udvalg. Prøv eksempelvis Bearnaise Bastard med bearnaise sauce eller vores Pablo, der serveres med de lækre og spicy cheese bombs.

Hvis du ikke er så meget til oksekød, kan du også prøve vores Fried Chicken med friteret kyllig. Vores The Loofah er til dig, der foretrækker din burger i en veggie udgave. Her vil din bøf bestå af en økologisk friteret svampebøf, som indeholder ligeså meget smag og saft som vores oksekødsbøffer.

Kommer du forbi en af vores resturanter rundt om i landet, er vi derfor sikre på, at du vil kunne finde en take away burger, der passer til lige netop dit behov og præferencer.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!