TAKE AWAY HORSENS

Burgermenuer som take away hos Grillen Burgerbar

Grillen burgerbar er specialister i saftige burgere lavet af de bedste råvarer. Med en burger fra os, er du sikret en greasy burger du hurtigt kan blive afhængig af. Besøg en af vores restauranter på Sjælland eller i Jylland eller få vores burgermenuer som take away, så du kan nyde dem i dit eget hjem i Horsens, eller på farten. Du kan bestille det her.

Hos Grillen Burgerbar kan du både få de helt klassiske burgere, og de endnu mere greasy og saftige burgere, hvor der er skruet op for lidt mere af det hele. Se eventuelt vores menu som take away og prøv vores Bearnaise bastard, som er en cheeseburger med bearnaise sauce, eller vores Pablo, der, som noget ekstra, fås med spicy cheese bombs.

Hvis du ikke er så meget til oksekød, kan du vælge vores Fried Chicken, som er en burger med friteret kylligebøf. Vores Loofah burger er til dig, der foretrækker din burger i en veggie udgave. Her vil din bøf bestå af en økologisk friteret svampebøf, som indeholder ligeså meget smag og saft som vores oksekødsbøffer.

Vi er derfor sikker på, at du vil kunne finde en take away burger, der passer lige netop dit behov og præferencer.

Få stillet din Grillen Burgerbar cravings i Horsens

Desværre har vi i øjeblikket ikke en restaurant i Horsens, dog kan du med en køretur hurtigt komme forbi en af vores andre restauranter i Jylland, i blandt andet Århus, Herning eller Vejle. Hvis du alligevel planlægger et roadtrip til en af disse byer, vil en burgermenu som take away fra Grillen Burgerbar være perfekt til turen hjem til Horsens.

Vi kender alle til at sidde i lang tid i en bil, og hvor dårlig stemming, der hurtigt kan blive hvis sulten rammer. Med et hurtigt stop forbi Grillen Burgerbar vil en take away menu hurtigt sørge for at alle i bilen igen er glade og mætte, når turen går hjem til Horsens igen.

Følg os på vores Instagram profil, så du hele tiden kan blive opdateret på nyheder og kampagner. Vi er desuden hele tiden på jagt efter nye lokationer til vores restauranter, så det er ikke til at vide, om vi lige pludselig ligger vejen forbi skønne Horsens. Vi skal nok love at poste, hvis vi kommer forbi jer, så i som de første kan komme forbi og få en af vores lækre burgere som take away.

Som noget nyt…

Vi ønsker, at alle skal have glæde af vores greasy burgers, vi har derfor designet en foodtruck, så du kan få vores burgere serveret i Horsens. Du kan booke vores foodtruck til dit næste arrangement, så dine gæster kan få et indblik i vores burgerunivers – vi er sikker på at dette vil blive et hit til din fest!

Vi kører vores foodtruck ud til udvalgte lokationer og events, hvorfra vi serverer vores lækre burgere som take away. Hold derfor øje med vores Instagram og bliv opdateret på, hvornår foodtrucken befinder sig i nærheden af dig. Hvem ved, måske bliver vores næste stop i Horsens.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!