Take away København - Få byens bedste burger hos os

Sulten efter takeaway? Hos Grillen Burgerbar er vi eksperter i at lave de saftigste og lækreste burgermenuer i København. Når du bestiller take away fra os, får du en greasy burger til en fornuftig pris med et hav af valgmuligheder og varianter. 

Take away København - et hav af muligheder

Hos Grillen Burgerbar er vi ikke blot eksperter i at lave de lækreste og bedste cheeseburgere som take away i København. Når du bestiller takeaway fra os, har du et hav af muligheder, hvorfor du altid kan være sikker på at finde præcis den burger, du craver. 

Hos Grillen laver vi Københavns bedste og mest saftige burgere, og når du bestiller en takeaway burgermenu fra os, vil du ikke blive skuffet. Der findes en burger til enhver smag; både en variant med en klassisk oksekødsbøf, kylling eller en vegetarbøf. Når du bestiller take away fra os, kan du desuden tilpasse din burger, præcis efter din smag. Det betyder altså, at du kan tilføje ekstra lækkerier i burgeren, hvis du f.eks. ønsker ekstra ost, karamliserede løg eller noget helt andet. 

Vi leverer både take away i København til den store og lille sult, og du kan også vælge mellem vores mange varianter af de bedste fries. Næste gang du bestiller takeaway fra vores restaurant i København, kan du f.eks. prøve vores populære Oh My Fries, som er et suverænt valg som side til din burger. Det er nemlig sprøde cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamaliserede løg… MUMS!

En takeaway burger til den bedste pris

Hos Grillen Burgerbar i København, får du take away, til den bedste pris i byen. Hos os kan du nemlig få en hel burgermenu med sodavand, burger og fries til kun 130kr. Vi mener ikke, at det skal koste alverden at købe en saftig og velsmagende burger, og hos os får du den bedste takeaway burgermenu til en overkommelig pris, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 

Er du studerende? Hos Grillen Burgerbar i København kender vi til de lave budgetter, når man er studerende, hvorfor vi også kører med studierabat på vores burger som take away. Vi har altså gjort det endnu billigere for dig, som er studerende, og giver hele 20% studierabat på alle vores restauranter – både til takeaway eller spisning i restauranterne. 

Har du lyst til at udforske vores unikke burgermenuer? Når du bestiller take away hos os, har du et hav af muligheder, hvad angår burger varianter, fries og dip. Vores klassiske Bacon & Cheese burger er det bedste valg til dig, som er på jagt efter den perfekte og mest saftlige cheeseburger i København. 

Hvis du tilgengæld er mere til kylling, så bør du med garanti prøve vores populære Fried Chicken burger, næste gang du bestiller takeaway. Denne burger er spækket med de bedste velsmagende ingredienser og en fantastisk ranch dressing, der går suverænt til en sprød kylling. 

Vil du læse mere om vores lækre take away menu? Så læs med her.

Ikke i humør til takeaway?

Du kan også tage dine studiekammarater eller familie med under armen og besøge en af vores mange restuaranter i København, hvis I ikke ønsker at bestille take away, men i stedet er på jagt efter et hyggeligt spisested.

Grillen Burgerbar en nemlig placeret mange steder i København, hvor vi har åbent hver eneste dag og serverer den bedste frokost, aftensmad og take away. Burger udvalget vil være det samme, hvad end du ønsker at bestille takeaway eller spise i vores restauranter.

Når du og dit selskab besøger vores spisesteder i København, vil I kunne nyde den bedste middag i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser. Hos Grillen Burgerbar værner vi om hyggelige stunder, og hos os er der altid plads til højt humør og latter.

FAQ

JA! Hos Grillen Burgerbar kender vi alt til de små budgetter, når man er studerende, og derfor tilbyder vi hele 20% studierabat. Vi kører både med studierabat i vores restauranter, men du kan også benytte rabatten, når du bestiller burgermenuer som take away. 

Det kan du tro! Når du bestiller mad fra vores restauranter, behøver du kun at rejse dig fra sofaen, når maden er fremme ved din adresse. Vi leverer nemlig maden hele vejen til døren fra kun 25kr. 

Det kan du tro. Hos Grullen Burgerbar har vi selvfølgelig også en burgervariant med en vegetarbøf til dig, der gerne vil undgå kød. Denne burger består af en svampebøf, cheddar, salat, tomat og Grillen’s mayo. 

Vi har restauranter flere steder i landet – herunder både Nørrebro, Vesterbro, Chistianshavn, Amager, Roskilde, Århus, Aalborg, Herning og Vejle. Alle vores restautanter har identiske menukort og studierabat. 

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!