Take away Køge - Bestil lækker mad udefra

Det sker for alle en gang i mellem, at man ikke orker lave mad, eller at man craver noget lækkert, som bare ikke smager ligeså godt, når man selv kaster sig ud i at lave det. Når det sker, så er der heldigvis en løsning at finde, og det er selvfølgelig at bestille take away. Vi tilbyder derfor nogle af landets bedste burgere, sprøde pommes frites og milkshakes.

Vi har dog ikke en restaurant i Køge endnu, men hvis cravingen sætter ind, er der heldigvis andre gode take away restauranter, som du kan bestille lækker mad fra. Tjek dem ud og se om der er noget, der frister.

Burger København

Hvor kan man få den bedste take away mad i Køge?

Hvad man definerer som den bedste mad, er en smagssag, men hvad man ikke kan rafle om, er kvalitet og friske råvarer. Når kvaliteten er i orden, så er maden langt hen ad vejen også i top. Vi har udvalgt en række restauranter i Køge, som du med fordel kan tjekke ud og bestille take away fra, hvis det frister. 

Anbefaling 1

The Green Corner 

Er du på udkig efter et sundere alternativ til traditionel fast food take away, så er det her det rette sted for dig at bestille dit næste måltid. De har både sandwiches, bagels, salater, bowls og kylling, kartofler eller börek, så der er lidt at vælge imellem af sunde og lækre retter. Som drikkelse kan du også bestille en friskpresset juice eller smoothie som supplement til det sunde måltid, eller for sig.

Adresse: Rådhusstrædet 7F, 4600 Køge

Anbefaling 2

Kashmir – Indisk to go

Er du til varme retter, der oser af god smag, så kan du bestille lækker indisk mad fra denne take away restaurant i Køge. De tilbyder en stor variation af frisklavede indiske retter med alt fra vegetariske til kødfulde retter og tilbehør. Maden er lavet med friske krydderier og har et skandinavisk twist, der skal opleves og smages.

Adresse: Søndre Viaduktvej 11, 4600 Køge 

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!