Take away Køge - levering af lækker takeaway til døren

Vi kender allesammen det, at sulten melder sig og lysten til take away tager over. Det er både nemt og bekvemt at sidde hjemme i sofaen og kunne bestille lige dét, man har allermest lyst til og så endda få det leveret lige til døren.

Bor du i Køge, ligger der en masse rigtig gode madsteder lige i nærheden, hvor du kan bestille take away fra. Du kan finde alt fra sushi, sandwiches og lette salater til sprøde pizzaer og saftige burgere.

Takeaway giver dig mulighed for at hygge om dine kære eller ordne andre praktiske gøremål og samtidig få lækker mad helt uden, at du skal forholde dig til alt det, der kan være omfattende i forbindelse med madlavning.

Dermed kan du slappe af i din bolig i Køge og få bragt din favoritmad lige til døren. Du er sikret en velkomponeret menu, og du skal ikke engang røre en finger. Nemmere bliver det ikke.

Burger som take away - ikke langt fra Køge

Selvom Grillen Burgerbar endnu ikke er på kortet i Køge, så skal du altså blot bevæge dig mod Roskilde eller København, hvis du skulle være interesseret i den lækreste og mest saftige burger.

Hos Grillen er vi nemlig specialister i at lave snaskede burgere, som du både kan spise i vores restauranter eller få leveret som take away. En rigtig god burger er den mest oplagte spise til enhver anledning.

Skal du pleje tømmermændene, have venner og familie på besøg til spilleaften, servere mad for både børn og voksne eller have nem frokost eller aftensmad i hverdagen, vil en snasket burger fungere og spille maks.

Nyd din take away i Køge

Du ved sikkert, at Køge er en by, der emmer af hygge. Alt fra det centrale bytorv, de smalle gader og stræder samt grønne omgivelser, gør byen til et skønt sted at være. Derfor kan du helt enkelt også bestille take away og tage med dig til et roligt sted i byen, hvor du kan nyde dit måltid i skønne omgivelser.

Så er du til byliv eller mere til naturomgivelser, er der helt sikkert et sted for dig i Køge. Nyd din mad på en af byens bænke på torvet eller på et tæppe nede på stranden eller ved havnen.

På denne måde kan du spise lækker take away under helt afslappede forhold, men stadig bevæge dig ud fra hjemmet, hvis du ønsker lidt luft og god atmosfære.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!