TAKE AWAY RANDERS

Er dit største ønske en Grillen Burgerbar? Vi leder efter det perfekte spot i Randers, so let us know, hvis du allerede har fundet det. 

Bruger som take away i Randers

Vi kender alle det med at maven knurrer, køleskabet er tomt, energiniveauet er faretruende lavt, og man har ikke overskuddet til at gå ned og handle ind, og derefter stå og lave mad.

Her er take away et super handy koncept, som vi alle kender og elsker. Spørger du os, er den bedste take away en greasy burger, som har det hele: en juicy bøf, knasende bacon, massere af mayo – og kronen på værket: ost – og masser af den.

Hos Grillen Burgerbar har vi disse netop omtalte burgere, der bare har det hele – saftig bøf, hvad end dette skulle være af okse eller umami svampe, sprød salat, skøn dressing og meget mere. Vi har alverdens fritter med og uden topping, milkshakes i flere smagsvarianter, og meget mere. So what’s not to like?

Kalder sulten på burger, fritter og mayo? Du finder Grillen Burgerbar restauranter i både Århus og Aalborg – og spørger du os, er det helt klart køreturen værd. Er sulten for stor til at tage på tur, så kan du her læse vores anbefalinger til take away i din by: Randers.

Anbefaling 1: En smag der siger ‘Boom’ i Randers

Vores første anbefaling på take away i Randers kender du måske allerede. Her er ordet ‘juicy’ kendetegnet – præcis som vi kan lide det. Hos Burger Boom finder du nemlig saftige burger, som hverken sparer på saft, crunch eller smag.

Med masser af rødløg, syltede agurker og en blød brioche bolle er du sikret dig en greasy burger, som er perfekt til enhver tømmermandskur søndagmorgen i Randers – og rammer lige alt det vi mener, er det bedste i en god burger.

Anbefaling 2: Chicken og take away under et tag i Randers

Elsker du også en saftig eller crunchy kyllingeburger? Det gør vi i hvert fald! Vi er stolte af vores Fried Chicken, og selvom vi endnu ikke har fundet en kyllingeburger helt lig den, har vi ved vores anden anbefaling over take away steder i Randers, fundet nogle, som både er gode til burgere og kylling.

Hos Chicken & Burgers finder du nemlig de gode, klassiske burgere vi alle elsker og holder af, men du finder også tre forskellige, men lige saftige og smagsfulde chickenburgere, der er til at gå kuk efter.

Er du i humør til ekstra take away fristelser?

Ønsker du at mærke mundvandet løbe allerede nu og blive fristet endnu mere? På vores Instagram finder du billeder af greasy burgere, sprøde fitter og massere af mayo. Følg med på vores Facebook og bliv den første til at høre om Grillen Burgerbar i Randers, når vi en dag indtager den jyske by.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!