Take away Rødovre - Den bedste mad ud af huset

Leder du efter et godt sted at bestille take away fra, til frokosten eller aftensmaden i Rødovre? Vi kan godt forstå, hvis du en gang i mellem gerne vil springe madlavningen over og i stedet bestille mad ude fra, så du kan slappe af derhjemme og hygge med din familie, eller nå dine gøremål. 

Her, hos Grillen Burgerbar, laver vi de bedste og mest saftige burgere og sprøde pommes frites, som både kan nydes i vores restaurant, eller som take away derhjemme. Vi har dog endnu ikke en restaurant i Rødovre, så medmindre du er villig til at tage et smut ind mod København, så findes der også andre gode steder at bestille take away fra i byen.

Hvad har Rødovre at byde på af take away?

Der findes et hav af forskellige pizzeriaer, burger- og sushirestauranter, som tilbyder take away i denne by, så det er bare med at vælge et af de mange steder. Vi har i denne guide udvalgt nogle af dem med bedste anmeldelser, som du kan tjekke ud, alt efter hvad du har lyst til at spise.

Waygos

I denne restaurant i Rødovre kan du få forskellige variationer af klassiske og mere eksperimenterende burgere. De laver både helt klassiske burgere, som man kender dem fra andre burgerkæder, men de laver også bøf sandwich, en amerikansk hamburger, eller mere moderne burgere med æg, halloumi og svampe. De har fokus på god kvalitet og bruger derfor friske råvarer, som også tilgodeser vegetarer. 

Adresse: Damhustorvet 1 st. th, 2610 Rødovre

Islev pizza & burgerhouse

I denne restaurant kan du få alt fra en burger til en durumrulle, pitabrød, pizza, pasta, salater og risretter. Det er ægte take away mad, som er hurtigt at lave og få leveret på en travl hverdag. Hvis du skal bestille mad sammen med familien, vil der helt sikkert være noget for enhver smag eller craving på menukortet. 

Adresse: Tårnvej 475 A, 2610 Rødovre

https://www.islevpizza.dk/

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!